Snoot OCF

Profoto Snoot OCF

Artikelnummer: 1017631
679 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Reducera ljusspridningen
OCF Snoot är ett kompakt och portabelt Light Shaping Tool som drastiskt reducerar ljusspridningen från din off-camera flash. Effekten är ett krispigt och direkt ljus med nästan inget spilljus. Ljuset har en vacker, rund form vilket kan användas som hårljus eller vid andra områden när bara en liten yta behöver ljusas upp.

OCF Snoot är otroligt enkel att använda. På mindre än några sekunder kan du fästa den på din off-camera flash och snabbt ha den redo för användning.

OCF Snoot är gjort av starkt glasfiber som gör den både lätt och extremt tålig.

Fördelar:

  • Skärmar av ljuset
  • Skapar ett krispigt och direkt ljus
  • Skapar en perfekt cirkulär ljusform
  • Kompakt, lätt och enkelt att använda
  • Kan användas tillsammans med OCF Grid Kit

 

OBS!
Använd endast med Profoto Off-Camera-blixt med LED.

Läs mer om produkten i broschyren (PDF).

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.