Manfrotto Bakgrund HiLite 2,5 x 2,15m
Manfrotto Bakgrund HiLite 2,5 x 2,15m
Manfrotto Bakgrund HiLite 2,5 x 2,15m
Artikelnummer: 306248

Manfrotto Bakgrund HiLite 2,5 x 2,15m

Bakgrund HiLite 2,5 x 2,15m

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Portabel bakgrund som är fristående
  • Underlättar för High key-fotografering med vit bakgrund
  • Går att fälla hop till ungefär en tredjedel av sin uppfällda storlek
11 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Manfrotto HiLite är en portabel lösning för att kunna frilägga motivet även vid fotografering utanför studion. Tack vare att HiLite kräver väldigt lite och är helt självstående finns möjligheten att få en vit friläggningsbakgrund eller använda den som en stor softbox även när utrymmet är begränsat. Använd två studioblixtar för att lysa upp bakgrunden och de får en jämn kritvit yta 

Fördelar

  • Ger en jämn och helt fristående studiobakgrund 
  • Underlättar för High key-fotografering med vit bakgrund
  • Ljuset sprids inte lika mycket 
  • Lätt att transportera

Placera blixtarna inuti bakgrunden

Den unika designen med möjligheten att belysa bakgrunden inifrån ger dig en helt vit yta som gör det lätt att frilägga ditt motiv utan att ljuset från bakgrunden påverkar motivet. En speciell konstruktion gör att hela bakgrunden blir jämt belyst så du får samma ljusnivå över hela bilden. Som ljuskälla används en studioblixt som placeras bredvid HiLiten vilket gör att hela uppsättningen tar väldigt lite golvyta. 

När du inte använder HiLite som en bakgrund fungerar den även som en väldigt stor softbox för att skapa ett mjukt och omslutande ljus (notera att du tappar mycket ljus då den är framtagen för att inte sprida ljuset). Då HiLite tar liten golvyta så gör den det även möjligt att nyttja effekten av en både en helt vit bakgrund och stor softbox i begränsade utrymmen.

Bakgrund för att helt frilägga motivet. På senare år har High Key porträtt ökat markant. Genom att använda en vit pappersbakgrund, informell posering och ovanlig kameravinklar, har porträttfotografer skapat en modern look som efterfrågas av många av dagens kunder. Emellertid, har många upplevt det svårt att åstadkomma den här effekten när de jobbat på location eller i ett begränsat utrymme på grund av bakgrunden måste belysas avskiljt från motivet.

Manfrotto HiLite Bakgrund är en lösning på detta problem. Den här bakgrunden kan belysas med motivet så nära som 40 cm från bakgrunden utan att skugga den. Dessutom är den hopfällbar och kan vikas ihop till en tredjedel av sin storlek. Utmärkt för arbete på fältet

Lätt att transportera

När du ska flytta med dig HiLite går den att fälla ihop och blir ungefär en tredjedel av sin uppfällda storlek. Du tar bara bort de fyra stöd pinnarna och fäller ihop den. Du får med ett fodral till din bakgrund. 

Levereras med 

  • Manfrotto HiLite 2,5 x 2,15
  • 4 x stag 
  • Bärfodral
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.