Videostativkit 546BK + 504HD Videohuvud ink väska

Manfrotto Videostativkit 546BK + 504HD Videohuvud ink väska

Artikelnummer: 314006
  • Videohuvud utvecklat för professionella videokameror
  • Fungerar ner till -20 grader
  • Ett mycket stadigt och professionellt videostativ med mittriangel
8 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Värdepaket

Videostativkit 546BK + 504HD Videohuvud ink väska
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
Panoreringsarm Teleskopisk MVAPANBARL
9 428 SEK
Videostativkit 546BK + 504HD Videohuvud ink väska
Kameraplatta 504PLONGRL 18cm
Folding Screwdriver Kit 2373
9 729 SEK

Manfrotto 504HD
Videohuvud utvecklat för professionella videokameror. Mer robust och klarar tyngre kameror än lillebror 501HDV och föregångaren 503HDV. 504HD bär upp en maxvikt på 7,5kg. Ytterliggare funktioner såsom teleskopisk panoreringsarm, bakgrundsbelyst vattenpass, variabelt motviktssystem, utbytbar motviktsfjäder samt att den fungerar ner till -20 grader.

De största nyheterna från föregångaren 503HDV är dess utökade storlek på snabbplatta och storlek på ovansida vilket låter kameran vila stabilt. Det finns nu också en hon-gänga 3/8" på varsin sida om huvudet som gör det möjlig att fästa tillbehör som belysning och monitor direkt på huvudet utan att behöva belasta kameran. Motvikten kan ställas i fyra lägen, 0kg, 2,5kg, 5kg samt 7,5kg. Panoreringsjusteringen och även tilten har nu fått numrering för att lättare känna igen sig.

Manfrotto 546B
Ett mycket stadigt och professionellt videostativ med mittriangel. Stativet har en max belastning på 20 kg. Kan användas med de allra flesta dollies.

Levereras med:
Stativväska
 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.