Mobilstativ & Selfiestick

Med ett mobilstativ kan du ställa upp din smartphone för smidiga videochattar eller för att fota och filma utan att hålla i telefonen. Vi har både små bordsstativ för mobil och flexibla stativ med böjliga ben som är praktiskt ute i naturen. Köp ditt mobilstativ hos Scandinavian Photo.

39 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Material
Stativhuvud
Max belastning
Max höjd
Vikt
Hopfälld längd
Bensektioner
Låstyp
Lägsta höjd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.