Vloggkit till mobil

Se våra olika vloggpaket för dig som filmar och streamar med mobilen. Med något av våra vloggkit eller streamingpaket lyfter du hela din mobilfotografering till en helt ny nivå. Här har vi satt ihop färdiga kit med mobilstativ eller selfiesticks, mikrofoner och belysning så du kan höja nivån på dina vloggfilmer på ett litet kick, dessutom till riktigt bra priser. Välkommen att köpa online eller i våra butiker.

13 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Passar till
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.