Ringlight

Ringlight är en belysning för mobil och kameror formad som en ring, vilket ger en effektiv belysning vid film, vlogg och streaming. För selfies och vloggar får du en snygg reflektion i ögonen av den runda lampan. Vi har ringlight med och utan stativ i priser som passar alla. Köp online med snabb leverans eller besök oss i butik.

11 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Vlogg & streaming
Filtrering
Varumärken
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.