Nikon AF-P DX Nikkor 18-55mm f/3,5-5,6G VR
Artikelnummer: 1024716

Nikon AF-P DX Nikkor 18-55mm f/3,5-5,6G VR

AF-P DX Nikkor 18-55mm f/3,5-5,6G VR

Webblager
Beställd, okänd leveranstid
Butikslager:
  • Kompakt normalzoom med bildstabilisering.
  • Motsvarar 27 - 82 mm.
  • Tyst och snabb autofokusmotor för video.
2 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Nikon AF-P 18-55/3,5-5,6G VR DX
Kompakt och mångsidigt zoomobjektiv som är enkelt att ta med överallt. Objektivet är designat för Nikons systemkameror i DX-format och zoomintervallet sträcker sig från vidvinkel till standard, med en brännvidd som motsvarar 27–82,5 mm i 35 mm-format. Tack vare det stora zoomomfånget och snabb fokusering är objektivet idealiskt för allt från snabba porträtt och sportfotografering till landskap, stadsvyer och HD-filmer.

Med vibrationsreducering blir dina bilder skarpa även i svagt ljus och en ny pulsmotor gör objektivet både tystare och snabbare än sin föregångare. Objektivet har för enklare hantering inga kontroller på själva huset utan växling mellan autofokus och manuell fokusering samt av- och påslagning av VR sker istället i kameramenyn. Detta fungerar endast med kamerorna D5500, D5300 och D3300.

Levereras med:
Främre och bakre objektivlock

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.