AF-P Nikkor 70-300mm f/4,5-5,6E ED VR

Nikon AF-P Nikkor 70-300mm f/4,5-5,6E ED VR

Artikelnummer: 1035377
 • Smidig telezoom till Nikon FX-kameror.
 • Bildstabilisator motverkar kameraskakningar.
 • AF-P motor för snabb och tyst autofokus.
6 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

AF-P Nikkor 70-300mm f/4,5-5,6E ED VR
UV-filter Pro Nano HUC 67 mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
8 379 SEK
AF-P Nikkor 70-300mm f/4,5-5,6E ED VR
UV-filter L395 SMC 67 mm
Close-Up Lens Kit
8 859 SEK

Mångsidig telezoom med vädertätning och snabb autofokus

Nikon 70-300mm f/4,5-5,6 E ED VR är en mångsidig telezoom med snabb autofokus och smidig hantering. Med en AF-P motor får du en riktigt snabb autofokus och objektivet har flera egenskaper från större teleobjektiv.

Fördelar:

 • Mångsidig telezoom
 • Snabb autofokus med AF-P
 • Effektiv bildstabilisering med Sport VR-läge
 • Elektromagnetisk bländare
 • Vädertätad
 • Bra närgräns

Mångsidig telezoom

Brännvidden 70-300mm lämpar sig utmärkt för sport, djur, natur men även för vissa porträtt och landskapsfotografering med snävare utsnitt. På en kamera med DX-sensor motsvarar objektivet 105-450mm.

Snabb autofokus med AF-P

Tack vare en pulsmotor blir autofokusen riktigt snabb och väldigt tyst. Detta ger fördel i fotografering där motiven rör sig mycket och autofokusen måste hinna med, men även filmare kommer uppskatta den tysta autofokusen då den inte genererar störande ljud i filmen. Objektivet kommer även M/A och A/M läge. I M/A läget är fokuseringen automatisk med möjligheten att snabbt koppla in den manuella fokusen genom att helt enkelt börja använda den manuella fokusringen. A/M-fokusläget är mindre känsligt för att förhindra oavsiktliga byten till manuellt läge.

Effektiv bildstabilisering

Nikon AF-P 70-300mm f/4,5-5,6E ED VR har en effektiv, tyst och snabb bildstabilisering med ett speciellt Sport VR-läge som är omtyckt hos fotografer som tar actionbilder. Det gör att du enklare kan följa motiv som rör sig snabbt och oförutsägbart.

Elektromagnetisk bländare

Den elektromagnetiska bländaren gör att 70-300mm f/4,5-5,6E ED VR klarar av dagens snabba seriebildtagning med en mer konsekvent exponering, samt att bländaren kan justeras under filmning.

Vädertätad

För att kunna vara med på äventyr är objektivet vädertätat för att stå emot fukt, damm och regn.

Bra närgräns

Objektivet har en bra närgräns på endast 1,2m genom hela zoomomfånget.

Levereras med:

 • Motljusskydd HB-82
 • Främre objektivlock LC-67
 • Bakre objektivlock LF-4
 • Mjuk transportpåse CL-1022

[TEXT1022418025]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.