Nikon AF-S DX Nikkor 10-24mm f/3,5-4,5G ED
Artikelnummer: 309802

Nikon AF-S DX Nikkor 10-24mm f/3,5-4,5G ED

AF-S DX Nikkor 10-24mm f/3,5-4,5G ED

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Vidvinkelzoom motsvarande 15-36mm,
  • Filtergänga på 77mm för ND, CPL och filtersystem.
  • Avståndsskalan gör det lättare att ställa skärpan manuellt.
9 190 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Nikon AF 10-24/3,5-4,5G ED DX AF-S
2,4x zoomobjektiv med ultravidvinkel med 109° till 61° bildvinkel, motsvarande 15–36 mm i 35 mm format. Det nya optiska systemet med hög prestanda har utformats för digitala SLR-kameror med DX-format och har två ED-glaselement och tre asfäriska linser som ger högupplösta bilder med hög kontrast, samtidigt som förvrängning minimeras. Systemet är idealiskt för fotografering av landskap, bilder med förvrängt perspektiv och fotografering i små utrymmen. Det har Nikons exklusiva SWM-motor som ger mjuk och tyst autofokusering med alla Nikons kameror i DX-format.

Levereras med:
Väska CL-1118, motljusskydd HB-23, bakre och främre objektivlock

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.