Nikon AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR
Nikon AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR
Nikon AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR
Artikelnummer: 1037870

Nikon AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR

AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Inbyggd telekonverter ger extra räckvidd
 • Konstant bländare i 180-400 mm zoomen
 • Hög skärpa, snabb autofokus och effektiv bildstabilisering
117 995 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Profesionell telezoom med inbyggd telekonverter

Nikon AF-S Nikkor 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR är en professionell telezoom med en fast ljusstyrka igenom hela registret och en inbyggd telekonverter för extra räckvidd. Tack vare sitt stora zoomomfång passar objektivet utmärkt till en mängd olika sport och natursituationer där avståndet till motivet kan variera kraftigt under kort tid.

Fördelar:

 • Inbyggd 1.4x telekonverter
 • Fast ljusstyrka
 • Elektronisk bländarstyrning
 • Bildstabilisering
 • Vädertätat

Inbyggd 1.4x telekonverter

Genom att ha en inbyggd telekonverter i objektivet kan du snabbt nå en brännvidd på 252 – 560mm med en bländare på f/5,6, perfekt när du snabbt behöver extra räckvidd. Reglaget för telekonverter är placerad på objektivets högra sida, sett bakifrån, vilket gör att du kommer åt reglaget utan att behöva ta handen från zoomringen. För ännu längre räckvidd är objektivet också kompatibelt med TC-14E/II/III, TC-17E II, TC-20E/II/III.

Fast ljusstyrka

Tack vare en fast ljusstyrka behöver inte exponeringen justeras beroende på vilken brännvidd du använder, något som verkligen uppskattas när du jobbar med sport eller vilda djur och inte riktigt vet på vilket avstånd ditt motiv kommer befinna sig.

Elektronisk bländare

Objektivet har Nikons elektroniska bländare vilket ger en bättre möjlighet till riktigt hög seriebildtagningshastighet. Notera att inte alla Nikons kameror är kompatibla med den elektroniska bländaren.

Bildstabilisering

Givetvis har objektivet Nikons bildstabilisering som kompenserar upp till 4 steg av skakningsoskärpa. Stabiliseringen finns i 3 olika lägen, Normal, Sport och Tripod, där Sport stabiliserar mer i vertikal riktning för att underlätta vid panoreringar och Tripod reducerar bort små vibrationer som kan uppkomma när objektivet står monterat på ett stativ.

Levereras med:

 • Nikon AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR med stativfot
 • Motljusskydd KH-41
 • Objektivlock LC-K103
 • Objektivväska CL-L2
 • Bakre objektivlock LF-4
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK