Kampanj
Nikon AF-S Nikkor 70-200mm f/2,8E FL ED VR
Nikon AF-S Nikkor 70-200mm f/2,8E FL ED VR
Artikelnummer: 1029713

Nikon AF-S Nikkor 70-200mm f/2,8E FL ED VR

AF-S Nikkor 70-200mm f/2,8E FL ED VR

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 2-6 dagar
Butikslager:
 • Teleobjektiv med hög ljusstyrka och väldigt hög optisk kvalitet.
 • Passar för porträtt, sport, natur, reportage och mycket annat.
 • Hög byggkvalitet med stativfot och vädertätning, bildstabilisering.
23 389 SEK25 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

70-200 f/2,8 E FL ED VR

70-200/2,8E FL ED VR är ett viktigt verktyg för yrkesverksamma fotografer. Objektivet passar perfekt till porträtt och journalism, men också till sport och landskapsfotografering. Zoomomfånget tillsammans med den höga ljusstyrkan, bildkvaliteten och bildstabilisatorn gör det till ett väldigt mångsidigt objektiv.

Fördelar:

 • Hög ljusstyrka på f/2,8
 • Hög skärpa och kontrast över hela bilden
 • Elektromagnetisk bländare
 • Programmerbar knapp
 • Bildstabilisator

Ny optisk konstruktion

Genom att förbättra den optiska konstruktionen har skärpan och kontrasten förbättrats gentemot föregångaren, speciellt ute i kanterna. Det innefattar nu 6 ED-glas, ett fluridglas och ett HRI-glas (högt brytningsindex), som tillsammans med Nikon Nano Crystal Coat reducerar reflexer, spökeffekter och kromatisk aberration. Med flouridglaset är objektivet ca 100g lättare än föregångaren samtidigt som bildkvaliteten är förbättrad. Även vinjetteringen har reducerats för en jämnare exponering över hela bildytan.

Elektromagnetisk bländare och bättre AF-tracking

70-200/2,8E FL ED VR är utvecklat för att klara höra hastigheter. Objektivet är konstruerat för att fungera perfekt med Nikon snabba DSLR-kameror med hög seriebildtagning. AF-Spårningen har utvecklats ytterligare och är nu ännu snabbare och mer pålitlig. Objektivet reagerar snabbt även om motiven rör sig oförutsägbart eller i snabb hastighet mot kameran. Vid snabb seriebildtagning synkroniserar den elektromagnetiska bländaren med slutaren för att erbjuda maximal konsekvens i exponeringen.

Smidigare hantering

Nikon har sett över designen och justerat för att bättra på balansen och hanteringen. Med en programmerbar knapp på objektivet kan speciella funktioner användas under tiden objektivet hanteras. SPORT VR ger en stadigare sökarbild för att underlätta vid fotografering av motiv som rör sig oförutsägbart. Objektivet känner automatiskt av om du använder det på ett stativ.

Lätt och tåligt

Nikon 70-200/2,8E FL ED VR tål den hårda hanteringen som professionell användning kräver. Objektivet är tätat mot damm och vattendroppar och belagt med Nikons flourskikt som aktivt stöter bort vatten, damm och smuts från objektivets yttersta linselement. Tack vare en konstruktion i magnesiumlegering med HRI och flouridelement är objektivet lättare än tidigare.

Levereras med:

 • Bakre objektivlock FL-4
 • Främre objektivlock LC-77
 • Mjuk objektivväska CL-M2

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn