AF-S Nikkor 200-400mm f/4G ED VR II

Nikon AF-S Nikkor 200-400mm f/4G ED VR II

Artikelnummer: 313280
  • Flexibel professionell telezoom med konstant bländare på f/4.
  • Anpassad för FX-kameror. Motsvarar 300-600 mm på en DX-kamera.
  • Snabb autofokus, bildstabilisering och rejäl stativfot underlättar hanteringen.
74 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

AF-S Nikkor 200-400mm f/4G ED VR II
Kameraryggsäck BackLight 26L Photo Daypack Charcoal
Enbensstativ MMA49C kolfiber 5-delat
78 880 SEK
AF-S Nikkor 200-400mm f/4G ED VR II
Regnskydd Large DSLR (upp till 600mm)
Enbensstativ MMA38C kolfiber 4-delat
76 839 SEK

Nikon AF 200-400/4,0G AF-S ED VR II
AF-S Nikkor 200-400/4G ED VR II ersätter det lovordade AF-S Zoom Nikkor 200-400/4G IF-ED VR. Objektivet har den nya generationens vibrationsreduceringsteknik (VR II), Nano Crystal-beläggning och ett nytt A/M-läge, vilket passar bra för sport- och naturfotografer.

AF-S Nikkor 200-400/4G ED VR II innehåller Nikons exklusiva antireflexbeläggning Nano Crystal, vilket drastiskt reducerar spökbilder och blänk, samt fyra ED-glaselement för att minimera interna reflexer och avvikelser. Detta ger omfångsrika bilder med hög kontrast, även i svåra ljusförhållanden. Objektivet har autofokus med inbyggd ultraljudsmotor för att garantera snabb och tyst fokusering. Objektivet har ett magnesiumhölje som tål tuffa tag, är vädertåligt och dammtätt med objektivskyddsglas, för att motstå effekterna av damm och fukt i de tuffaste fotograferingsförhållanden.
 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.