Nikon AF-S Nikkor 400mm f/2,8E FL ED VR
Nikon AF-S Nikkor 400mm f/2,8E FL ED VR
Nikon AF-S Nikkor 400mm f/2,8E FL ED VR
Artikelnummer: 1012320

Nikon AF-S Nikkor 400mm f/2,8E FL ED VR

AF-S Nikkor 400mm f/2,8E FL ED VR

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Högpresterande supertele med hög ljusstyrka, bygg och bildkvalitet.
  • Blir ett 560mm f/4 med 1,4x konverter och 800mm f/5,6 med 2x konverter.
  • Sportläget i VR ger stadig bild men hög seriebildtagning och kortare slutarfördröjning.
154 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Proffessionellt superteleobjektiv i FX-format, perfekt för sport, djur och natur

Den här 400mm supertelezoomen har en maximal bländare på 2,8, och den är det första NIKKOR superteleobjektivet som har stöd för Nikons SPORT VR-läge.

En elektromagnetisk bländarstyrning ger dig mer exakt kontroll över bländaren och hjälper även till att få en förbättrad stabilitet vid automatisk exponering under seriefotografering. SPORT VR-läget gör så att bildstabiliseringen i princip ger dig lika många bilder per sekund som om stabiliseringen hade varit avstängd.

Bildkvalitén är mycket hög tack vare två flouridglas, som även hjälper till att hålla vikten nere för ökad hanterbarhet. 400/2,8E FL ED VR är cirka 20 procent lättare än föregångaren. Frontelementets flourskikt hjälper till att ytterligare vädertäta det redan robusta, slitstarka objektivet.

Funktioner
- SPORT VR-bildstabiliseringsläge
- Mycket hög kvalité på glaselementen
- Bländare 2,8 ger ett mycket bra ljusinsläpp, samtidigt som du kan få klockren motivisolering med riktigt härlig bakgrundsoskärpa.
- 16 linselement i 12 grupper (inklusive två fluoridelement och 2st ED-glaselement + skyddande meniskglas och Nano Crystal coat). 2st asfäriska linselement och linselement med Nano Crystal Coat.
- Insticksfilter

Levereras med
Främre objektivlock, bakre objektivlock (LF-4), motljusskydd (HK-38), NC skruvfilter (neutralt färgfilter) med 40,5 mm gänga, objektivväska CT-405, rem LN-2, stativfäste
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn