Nikon AF-S Nikkor 400mm f/2,8E FL ED VR
Nikon AF-S Nikkor 400mm f/2,8E FL ED VR
Nikon AF-S Nikkor 400mm f/2,8E FL ED VR

Nikon AF-S Nikkor 400mm f/2,8E FL ED VR

AF-S Nikkor 400mm f/2,8E FL ED VR

Artikelnummer: 1012320
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
  • Högpresterande supertele med hög ljusstyrka, bygg och bildkvalitet.
  • Blir ett 560mm f/4 med 1,4x konverter och 800mm f/5,6 med 2x konverter.
  • Sportläget i VR ger stadig bild men hög seriebildtagning och kortare slutarfördröjning.
124 900 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Värdepaket

AF-S Nikkor 400mm f/2,8E FL ED VR
Kameraryggsäck BackLight 36L Photo Daypack Charcoal
Putsduk Photo Microklear Cloth
128 269 SEK
AF-S Nikkor 400mm f/2,8E FL ED VR
L-R2 kamerahuslock + bakre objektivlock till Nikon F
Kameraryggsäck BackLight 36L Photo Daypack Woodland Green
128 249 SEK
Proffessionellt superteleobjektiv i FX-format, perfekt för sport, djur och natur

Den här 400mm supertelezoomen har en maximal bländare på 2,8, och den är det första NIKKOR superteleobjektivet som har stöd för Nikons SPORT VR-läge.

En elektromagnetisk bländarstyrning ger dig mer exakt kontroll över bländaren och hjälper även till att få en förbättrad stabilitet vid automatisk exponering under seriefotografering. SPORT VR-läget gör så att bildstabiliseringen i princip ger dig lika många bilder per sekund som om stabiliseringen hade varit avstängd.

Bildkvalitén är mycket hög tack vare två flouridglas, som även hjälper till att hålla vikten nere för ökad hanterbarhet. 400/2,8E FL ED VR är cirka 20 procent lättare än föregångaren. Frontelementets flourskikt hjälper till att ytterligare vädertäta det redan robusta, slitstarka objektivet.

Funktioner
- SPORT VR-bildstabiliseringsläge
- Mycket hög kvalité på glaselementen
- Bländare 2,8 ger ett mycket bra ljusinsläpp, samtidigt som du kan få klockren motivisolering med riktigt härlig bakgrundsoskärpa.
- 16 linselement i 12 grupper (inklusive två fluoridelement och 2st ED-glaselement + skyddande meniskglas och Nano Crystal coat). 2st asfäriska linselement och linselement med Nano Crystal Coat.
- Insticksfilter

Levereras med
Främre objektivlock, bakre objektivlock (LF-4), motljusskydd (HK-38), NC skruvfilter (neutralt färgfilter) med 40,5 mm gänga, objektivväska CT-405, rem LN-2, stativfäste
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.