Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Batterigrepp MB-D16 till D750

Nikon Batterigrepp MB-D16 till D750

Artikelnummer: 1014302
2 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Ger bättre grepp och extra energi till din kamera
Med ett batterigrepp på kameran får du ett ytterligare stabilare grepp samt att du får en mer ergonomisk och bekvämare arbetsställning för hand och handled när du fotograferar vertikalt.

Greppet är utrustat med avtryckare, multiväljare, AF-startknapp samt en extra uppsättning huvud och sekundärratt. Greppet kan användas med antingen ett extra EN-EL15 eller 6st AA-batterier sammtidigt som originalbatteriet sitter i kameran.

Levereras med MS-D14 och MS-D14EN.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.