Nikon Blixt SB-500
Nikon Blixt SB-500
Nikon Blixt SB-500
Nikon Blixt SB-500
Artikelnummer: 1014296

Nikon Blixt SB-500

Blixt SB-500

Webblager
Beställd, okänd leveranstid
Butikslager:
  • Högintensiv inbyggd LED-lampa för video
  • Kompakt och lätt konstruktion
  • Lättanvända kontroller på baksidan av enheten
2 590 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Lättanvänd och mångsidig blixt
Denna smidiga och användarvänliga blixt är kompatibel med Nikons systemkameror, vissa Coolpix-kameror och även Nikon Creative Lighting System som gör att du kan fjärrstyra flera blixtenheter. Blixten har en högintensiv inbyggd LED-lampa (100 lx) som är perfekt vid filminspelning och stillbilder på nära hålla. LED-lampan täcker hela bildvinkeln på ett 24 mm-objektiv (FX-format) och ger god färgåtergivning. Den har en kompakt och lätt konstruktion, dessutom är det enkelt att justera ljusets kvalitet och riktning.

När LED-lampan används med en kompatibel kamera kan lampans färginformation överföras tillsammans med blixten och färgtemperaturkontrollen har ett centralt värde på 5 400 K, vilket ger ett naturligare ljus. Dessutom har LED-lampan en ytljuskälla med en inbyggd diffusor som mjukar upp hårt ljus. Omkopplaren på baksidan gör det möjligt att ändra LED-lampans intensitet så att den lyser på full effekt. För att få svagare ljus kan LED-lampan ställas in så den skiner med hälften eller en fjärdedel av sin fulla intensitet.

En bra ergonomi kombineras med lättanvända kontroller på baksidan av enheten. Ytterligare funktioner och blixtläge kan ställas in via en kamerameny som aktiveras automatiskt när SB-500 sätts fast på kameran. Du kan rikta ljuset precis där du vill ha det för kreativa filmer och balanserade bilder i svåra ljusförhållanden.

Du kan använda SB-500 som en masterblixt vid användning av flera fristående blixtar när du använder en kamera med inbyggt blixtkommandoläge.

Levereras med:
  • Speedlightstativ AS-23
  • Mjuk väska SS-DC2
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.