Blixtutlösare SU-800

Nikon Blixtutlösare SU-800

Artikelnummer: 11677
3 859 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Nikon SU-800
Ta kontroll över hela ditt trådlösa blixtsystem genom den stora och tydliga displayen på kontrollenhetens baksida. Kablar och springande mellan blixtarna är ett minne blott. SU-800 kan kontrollera hur många i-TTL blixtar som helst, såsom SB-600, SB-800 och den nya SB-R200. Detta tillsammans skapar en helt ny dimension för kreativ blixtfotografering, både inomhus och ute i fält.

Överföringsräckvidd - Ungefär 20 meter för SB-800/Sb-600, ungefär 4 meter för SB-R200 vid normal inställning.
Drivs av ett 3V lithium batteri CR123A.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.