Trådlös kameramikrofon från Nikon

Nikon ME-W1

Artikelnummer: 1018041
3 195 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Nikons trådlösa mikrofon ME-W1 är en rundupptagande monomikrofon som klarar avstånd upp till 50 meter. ME-W1 består av en sändare och en mottagare och är kompatibel med alla enheter med mikrofonuttag. Kommunikationen mellan enheterna är via bluetooth och drifttiden är ca 3 timmar.

Bägge enheterna tar upp ljud, alltså både sändare och mottagare är försedda med mikrofon. Du kan sedan själv välja att spela in två- eller envägskommunikation. En bra funktion i intervjusituation. Steroinspelning kan ske genom att koppla in mikrofonen ME-1 (följer ej med) till ME-W1.

Levereras med

  • Sändare
  • Mottagare
  • Vindskydd
  • Ljudkabel (3,5 mm)

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.