Nikon ME-W1
Artikelnummer: 1018041

Nikon ME-W1

Trådlös kameramikrofon från Nikon

Webblager
Beställd, okänd leveranstid
Butikslager:
3 195 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Nikons trådlösa mikrofon ME-W1 är en rundupptagande monomikrofon som klarar avstånd upp till 50 meter. ME-W1 består av en sändare och en mottagare och är kompatibel med alla enheter med mikrofonuttag. Kommunikationen mellan enheterna är via bluetooth och drifttiden är ca 3 timmar.

Bägge enheterna tar upp ljud, alltså både sändare och mottagare är försedda med mikrofon. Du kan sedan själv välja att spela in två- eller envägskommunikation. En bra funktion i intervjusituation. Steroinspelning kan ske genom att koppla in mikrofonen ME-1 (följer ej med) till ME-W1.

Levereras med

  • Sändare
  • Mottagare
  • Vindskydd
  • Ljudkabel (3,5 mm)

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.