Kampanj
Nikon NIKKOR Z 24mm f/1,8 S
Nikon NIKKOR Z 24mm f/1,8 S
Nikon NIKKOR Z 24mm f/1,8 S
Artikelnummer: 1045499

Nikon NIKKOR Z 24mm f/1,8 S

Ljusstark vidvinkel med supertyst autofokus till Nikon Z

Webblager
Beställd, okänd leveranstid
Butikslager:
  • Ljusstark vidvinkel på f/1.8
  • Nästintill ljudlös autofokus med Nikons Multi Focus System
  • Bildstabilisering i 5 axlar tillsammans med ditt Nikon Z-hus
10 470 SEK11 470 SEK

Nikon Instant Save

Prissänkta produkter från Nikon!

Under hösten och vintern får du upp till 5 000 kronor rabatt på utvalda systemkameror, kikare och objektiv. För att se alla produkter som ingår i kampanjen klickar du på "läs mer". Kampanjpriserna gäller t.o.m. 16/1 - 2023.
Läs mer
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Nikkor Z 24mm F/1.8 S

En klassisk brännvidd älskad av fotografer och filmskapare världen över, kombinerad med Nikons senaste teknologi. Nikkor Z 24mm f/1.8 S är ett oumbärligt tillskott till din Z-kamera. Med en nästintill ljudlös autofokusmotor, avancerad bildstabilisering, programmarbar kontrollring och optik utvecklad för maximal bildkvalitet är detta ett objektiv för den som ställer höga krav på både kvalitet och användbarhet.

Dubbla STM-motorer

Genom att kombinera två nyutvecklade autofokusmotorer har Nikon nästintill eliminerat ljudnivån från autofokusen. Dessutom reducerar tekniken kraftigt kromatisk aberration och focus breathing – prestanda som märks i både stillbild och film.

Optimerad bildkvalitet

Nio rundade bländarlamellerna garanterar rund och mjuk bakgrundsoskärpa, och hela fyra asfäriska element – i kombination med en ED-lins och Nikons patenterade Nano Crystal Coat – levererar skarpa bilder ända ut i kanten, utan störande färgbrytningsfel eller vinjettering.

Fördelar:

  • Ljusstark största bländare på f/1.8
  • Nästintill ljudlös autofokus
  • Bildstabilisering i 5 axlar i kombination med ditt Z-hus
  • Programmerbar kontrollring för mjuk justering av exponering
  • Utvecklad för både fotografer och filmskapare

 

Levereras med:

  • Främre och bakre linslock
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.