Nikon Nikkor Z 600mm f/4 TC VR S
Artikelnummer: 1057920

Nikon Nikkor Z 600mm f/4 TC VR S

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Inbyggd telekonverter – 1,4x
 • Otroligt snabb och exakt autofokus
 • Inbyggd vibrationsreducering – upp till 5,5 steg
184 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S är ett professionellt superteleobjektiv med inbyggd telekonverter och AF-prestanda på högsta nivå. Tack vare optikens höga prestanda är bildkvaliteten alltid enastående, oavsett om du fotograferar på 600 mm eller på 840 mm med den inbyggda 1,4× telekonvertern aktiverad. Oavsett om man jobbar med snabb motorsport eller det oförutsägbara livet i naturen kan fotografer som jobbar i krävande situationer alltid utnyttja fördelarna med detta superteleobjektiv vid varje fotografering.

Fördelar

 • Inbyggd telekonverter – 1,4x
 • Fantastisk fin bokeh med sina 9 bländarlameller
 • Otroligt snabb och exakt autofokus
 • Inbyggd vibrationsreducering – upp till 5,5 steg med Nikons spegellösa systemkameror med stöd för synkroniserad VR
 • Anpassningsbar Fn-knapp
 • Vädertätat – går att användas i alla miljöer
 • Väger endast 3260 gram

Avancerad konstruktion

Fokussystemet Silky Swift ger verkligt snabbt och otroligt tyst autofokus med exakt identifiering och följning av motiv. Och Nikons branschledande antireflekterande Meso-amorf-beläggning förhindrar ghost-effekter och linsöverstrålning även när man filmar scener med flera direkta ljuskällor i bilden. Den kraftfulla, inbyggda vibrationsreduceringen ger upp till 5,5 stegs kompensering för stabila bilder oavsett situation, medan de anpassningsbara kontrollerna innebär en exceptionell mångsidighet.

Inbyggd telekonverter

Fotografer som behöver längre räckvidd kan aktivera den inbyggda 1,4x telekonvertern direkt utan att behöva ändra sin fotograferingsposition eller ta bort blicken från sökaren. Om du vill ha ännu längre räckvidd kan du kombinera NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S med Z-seriens 1,4x och 2,0x telekonvertrar.

Perfekt balanserat

NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S är perfekt balanserat vid fotografering med eller utan stativ, med tyngdpunkten i mitten av stativfoten. Det gör det stabilt att använda och innebär att din hållning belastas mindre.

Byggt för att hålla

Tuffa miljöer blir lätta att hantera tack vare det omfattande väderskyddet. Gummipackningar håller damm, smuts och fukt borta från alla rörliga delar och objektivfästet. Det främre linselementet är försett med Nikons smutsavvisande fluorskikt som stöter bort olja, fukt och fläckar, så att det blir enkelt att torka rent. Detta superteleobjektiv har dessutom en imponerande lätt konstruktion. Och dimensionerna är tillräckligt kompakta för att objektivet ska få plats i en kameraväska som uppfyller de flesta flygbolags krav på handbagage.

Levereras med

 • NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S
 • Främre och bakre objektivlock
 • Motljusskydd
 • Objektivväska
 • Rem LN-3
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn