Nikon Tubkikare Prostaff 3 16-48x60
Artikelnummer: 1003573

Nikon Tubkikare Prostaff 3 16-48x60

Tubkikare Prostaff 3 16-48x60

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 2-6 dagar
Butikslager:
3 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Nikon Prostaff 3 16-48x60
Prostaff 3 är en instegstubkikare från Nikon med 60 mm objektivdiameter och ett fast okular med 16-48x förstoring. En högpresterande Prostaff 3-tubkikare och ett kompakt stativ som ryms tillsammans i en tålig väska. Linser och prismor med fullständig flerskiktsbeläggning ger knivskarpa bilder med enastående ljushet. Det perfekt anpassade zoomokularet med högt pupillavstånd ger oöverträffad komfort. Den vattentäta och imfria Prostaff 3-tubkikaren är klädd med skyddande gummi och tål hårda tag i alla typer av terräng.

Levereras med:
Kompakt stativ, väska, objektivskydd, okularskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.