2019-03-05

Blackmagic släpper generation två av URSA Mini Pro 4,6K

Blackmagic bygger vidare på sin populära kameraserie URSA, denna gång med generation två av URSA Mini Pro 4,6K. Kameran stödjer Blackmagic RAW och 4,6K-upplösning upp till hela 120 fps samt 300 fps i full HD! Förboka ditt exemplar hos oss idag!


Med URSA Mini, URSA Mini 4,6K och URSA Mini Pro 4,6K har Blackmagic befäst sin position på marknaden bland cinekameror med hög bildkvalitet, flertalet inställningsmöjligheter och möjligheten att anpassa kameran efter dina behov. Med intåget av Blackmagic RAW har möjligheterna för dessa kameror öppnat sig än mer, genom ett format med hög flexibilitet i en mindre RAW-förpackning.

Blackmagic släpper nu generation två av sin populära URSA Mini Pro 4,6K som tillför en högre bildfrekvens med 120fps i 4K och hela 300 fps i full HD. URSA Mini Pro inkluderar också den nya färgtekniken Blackmagic Design Generation 4 Color Science, för än mer naturtrogna hudtoner och levande färger.

Kameran kommer som standard med Canons EF-mount, men bajonetten kan även bytas för att passa PL-, B4 eller Nikon F-optik. Kameran har dubbla kortplatser med stöd för CFast 2.0 och SD UHS-II och du kan via USB-C-porten spela in direkt till en SSD-hårddisk. Inbyggt ND-filter i upp till 6 steg samt en LCD-statusdisplay för snabb överblick av inställningar gör kameran lättmanövererad.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn