2020-07-17

Blackmagic Design släpper 12K-videokamera och flera heta nyheter!

Blackmagic Design bygger vidare på sin populära videokameraserie URSA – denna gång med 12K-upplösning! Utöver den maxade videokameran URSA Mini Pro 12K släpper BMD nya versioner av Video Assist och UltraStudio, samt två nya versioner av ATEM M/E Advanced Panel.


Massiv upplösning och ny codec – Blackmagic Design URSA Mini Pro 12K

Filma i 4K, 8K och till och med i extremt detaljerade 12K! Med massiva 80 megapixlar per bildruta vid 60 fps i RAW får du perfekta stillbilder och video i en enda kamera! Blackmagic Design URSA Mini Pro 12K och Blackmagic Design RAW designades tillsammans för att göra 12-bitars RAW-arbetsflöden i 12K utan problem. Med hjälp av en ny effektiv nästa generations codec i kombination med Blackmagic Design RAW, kan du dessutom redigera dina 12K-videor på en bärbar dator – något som tidigare inte har varit möjligt med andra codecs.

Spela in, streama eller övervaka dina inspelningar med UltraStudio

Blackmagic Design UltraStudio Recorder gör det möjligt för dig att konvertera SDI- eller HDMI-signal från kameran och få in allt i din dator via Thunderbolt 3 för att kunna streama eller spela in video. Blackmagic Design UltraStudio Monitor gör motsatsen till recordern och skickar signal från datorns Thunderbolt 3-port till exempelvis en monitor.

Förenkla din inspelning med Video Assist

Med 3G-SDI och HDMI på både Blackmagic Design Video Assist 5'' och Video Assist 7'', får du stöd för inspelning från praktiskt taget alla enheter i alla format, upp till 1080p60. Den ljusstarka pekskärmen garanterar en perfekt bild av din inspelning när du filmar utomhus i solljus.

Nya styrpaneler för Blackmagic Designs videomixrar

Gillar du knappar? Då har du kommit rätt! Blackmagic Design ATEM 2 M/E Advanced Panel och ATEM 4 M/E Advanced Panel låter dig enkelt övervaka din produktion och byta bildkälla och T-bars för att göra mjuka övergångar. Statusdisplayen ger dig en bra överblick över mixern och gör det enkelt att justera inställningarna.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn