2024-05-15

Canon EOS R1 är under utveckling

Idag, den 15 maj, kommunicerade Canon att de håller på att utveckla EOS R1 som deras flaggskeppsmodell för EOS R-systemet. Ett nytt bildbearbetningssystem förbättrar AF och bildkvalitet ytterligare för att möta behoven hos professionella fotografer. Ta chansen att säkra ditt exemplar nu! Kontakta vår kundservice för att förhandsboka och vara bland de första som får uppleva denna revolutionerande kamera. Håll dig uppdaterad – vi kommer att dela all ny information och uppdateringar om EOS R1 i alla våra kanaler.


EOS R1 är en kamera anpassad för yrkesfotografer. Den sammanför Canons spetsteknik och kombinerar prestanda i toppklass med den kraftfulla hållbarhet och stora pålitlighet man begär av en flaggskeppsmodell. Kameran kommer att förbättra prestandan dramatiskt, både när det gäller stillbilder och film (jämfört med EOS R3) och den kommer att uppfylla de höga kraven som ställs av ledande yrkesfotografer inom många olika områden, inklusive sport, nyhetsrapportering och filmproduktion.

Den här kameran använder den nyutvecklade bildprocessorn DIGIC Accelerator, utöver den redan befintliga DIGIC X-processorn. Det nya bildbearbetningssystemet, som består av dessa processorer och en ny CMOS-sensor, innebär att en stor mängd data kan bearbetas i höga hastigheter och leverera aldrig tidigare skådade framsteg för autofokus (AF) och andra funktioner.

Kombinationen av det nya bildbearbetningssystemet och deep learning-tekniken kommer att hjälpa till att förbättra bildkvaliteten. Canon inför funktionen bildbrusreducering, tidigare utvecklad och förbättrad som en del av datorernas programvara, som en kamerafunktion för att förbättra bildkvaliteten ytterligare och för att bidra till användarnas kreativitet.

Canon kommer att lansera EOS R1 i år. Passa på att förhandsboka ditt exemplar redan nu. Håll utkik efter mer information...


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn