2019-07-09

Canon släpper två nya kompaktkameror och superzoom med RF-fattning

Idag släpper Canon två nya kompaktkameror i Powershot-serien och en ny superzoom till Canons spegellösa systemkameror. Canon Powershot G7 X III, Canon Powershot G5 X II och Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM! Detta är en ny generation av de omtyckta kamerorna G5 X och G7 X II som är populära kompaktkameror inom foto, video och framförallt vlogg. Båda kamerorna har en effektiv bildstabilisering och ljusstark optik som hjälper dig att ta skarpa bilder och fånga vackra videos även när ljuset inte är som bäst. Kameran tar bilder i både JPG och RAW med en upplösning på 20.1 megapixlar och kan filma i 4K eller FullHD upp till 120p.


News-GX5II_GX7III.jpg

Vad är skillnaden mellan Canon G5 X II och Canon G7 X III?

Båda kamerorna är relativt lika varandra med det finns skillnader mellan de två olika modellerna. Canon G5 X II har en blixtsko för att fästa tillbehör eller blixt, inbyggd elektronisk sökare för att enklare se vad du fotograferar, lite längre zoom (5x istället för 4.2x) och är lite större än den något mindre G7 X III. Canon G7 X III är något nerbantad för att bli ännu kompaktare och lättare än Canon G5 X II. Kamerorna förväntas börjas säljas i augusti och objektivet i september men förhandsboka ditt exemplar redan idag!

Canon Powershot G7 X III – Vloggkameran har blivit ännu bättre!

Canon PowerShot G7 X III är kameran som riktar sig både till foto-, film- och vloggskaparen. Canon G7 X-serien är framförallt känd för att vara fantastiska vloggkameror. Detta beror dels på att kameran är liten och nätt, vilket gör att du alltid kan ta med den i väskan eller filma med den gåendes i handen eller på en selfiepinne. I den tredje generationen av G7 X finns det även ett mikrofonuttag för att du ska ansluta en extern mikrofon eller mygga, något som har saknats i tidigare generationer.

Canon Powershot G5 X II – Allroundkameran för resor, äventyr eller vardagen!

Canon Powershot G5 X II har ett lite större zoomomfång än många andra kompaktkameror, med 1” sensorer, vilket gör att den passar perfekt när du vill vara extra flexibel och kunna fotografera på både kort och långt avstånd. Den optiska zoomen når upp till 5x och tillsammans med den ljusstarka optiken får du skarpa bilder även i sämre ljus. Canon G5X II har en inbyggd elektronisk OLED-sökare av popup-variant som underlättar fotografering i starkt ljus.

news-RF24-240mm.jpg

Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM – Objektivet som passar till nästan allt!

Detta objektivet täcker de flesta brännvidder som du kan tänkas använda, alla brännvidder mellan 24 och 240mm – allt i ett enda objektiv. Detta passar bra för dig som fotograferar allt från landskap, Lifestyle, porträtt eller fågel och sport på långt avstånd. Den effektiva bildstabiliseringen och blixtsnabba autofokusen ser till att du får skarpa bilder.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn