Fira sportlov med oss!

Sportlovet är för många en aktiv paus från vardagen tillsammans med nära och kära, eller kanske bara tid att komma ikapp med saker du inte hunnit med under hösten och julen. Hos oss hittar du en rad produkter för att berika sportlovet både inomhus, utomhus, på hemmaplan eller på semestern. Läs, inspireras och klicka dig sedan vidare för att hitta passande produkter för inom- och utomhusaktiviteter.

 

Produkter använda i filmen

ViewSonic Projektor M1/M1+

ViewSonic M1 och M1+ är en liten ultraportabel LED projektor som du lätt kan ta med till möten, presentationer eller bildvisningar. Projektorn har ett inbyggt batteri, dubbla högtalare från Harman Kardon och 16GB intern lagring.

Mångsidig fullformatskamera med vinklingsbar skärm

Genom att kombinera egenskaper och funktioner från flera olika EOS-modeller blir 6D Mark II en väldigt mångsidig systemkamera både för entusiaster och professionella fotografer som ställer höga krav på bildkvalitet och flexibilitet.

Portabel skrivare med hög bildkvalitet

Canon CP-1300 är en liten och kompakt sublimeringsskrivare som enkelt kan tas med när du är på språng. Du kan enkelt skriva ut från minneskort samt telefon, surfplatta, kamera och dator via WiFi.

DJI Mavic Mini – mindre, snabbare och bättre

Denna ultralätta och kompakta drönare från DJI är ett perfekt tillskott till din kamera- och videoutrustning. Skapa cinematiska filmer, spännande flygningar eller häpnadsväckande landskapsbilder från luften.

Ihopfällbar och portabel drönare som filmar i 4K

Dji Mavic Air är en kompakt drönare fullproppad med funktioner och finesser men trots det är den liten nog att få plats i din jackficka. Alltid redo för nya äventyr och nya bildvinkar där bara din fantasi och kreativitet sätter gränserna.

Tålig actionkamera från DJI

Vattentät och tålig actionkamera med avancerad bildstabilisering och dubbla skärmar för selfies- och actiontagningar. Med smarta fotofunktioner som timelapse, långa exponeringar samt timer-fotografering är detta mycket mer än "bara" en actionvideokamera!

Paket med en mängd fästen för din GoPro-kamera

Med detta kit kan du fästa din GoPro-kamera i nästan vad som helst och på så sätt komma åt precis de vinklar du själv vill. Fäst kameran på bröstet, på huvudet, på cykeln, håll den i handen eller på bilen. Alla tillbehören levereras i en väska som gör det enkelt att alltid ha alla tillbehör nära till hands.


Johan Borehed

2020-02-11

Dela

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.