2019-05-16

Firmware! Ögon-AF till Z6 & Z7

Med firmware v2.0 för Nikon Z6 och Z7 ges möjligheten att använda ögonautofokus i både AF-S och AF-C. En populär funktion som kraftigt underlättar fotografering av människor och vid porträttfotografering.


Nikon-EYEAF.jpg

Den nya mjukvaran ger också snabbare autofokus i mörka eller svagt upplysta miljöer, både vid stillbildsfotografering och filminspelning samt AE-följning vid seriebildstagning. AE-följning innebär att kameran kan anpassa exponeringen precis som med fokus (AF-spårning). Det säkerställer att alla bilder som tas vid en snabb serietagning inte bara är i fokus, utan också har rätt exponering, även om ljuset i motivet förändras under serietagningen.

Läs mer hos Nikon

Ladda hem firmware till Nikon Z6.

Ladda hem firmware till Nikon Z7.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.