2019-07-18

Fujifilm släpper två nya objektiv!

Idag annonserade Fujifilm att de släpper en flexibel zoom till Fuji X och ett fast pancake-objektiv till GFX-serien. De båda nya objektiven delar egenskaper som att de är vädertätade för tåla användning i tuffare miljöer och en låg vikt för fotografen som inte vill ha för tung utrustning.


Flexibelt objektiv för både foto och film

Foto: Jonas Rask

Fujifilm Fujinon XF16-80mm f/4 R OIS WR har ett zoomomfång på 16-80mm på Fujikameror, vilket motsvarar 24-122mm på en 35mm-kamera. Detta ger dig ett mycket flexibelt omfång som passar till att fota och filma både landskap, street, djur och porträtt. Objektivet väger endast 440 gram och det flexibla zoomomfånget gör detta till ett optimalt rese- och allt-i-allo objektiv.

Fördelar

  • Stort zoomomfång på 24-122mm (motsvarande 35mm)
  • Bildstabilisering motsvarande sex steg
  • Väger endast 440 gram
  • Tyst och snabb stegmotor
  • Passar utmärkt till både foto och video
  • Vädertätat och tål damm, väta, smuts samt låga temperaturer

Pancake-objektiv för mellanformat

Foto: Jonas Rask

Fujifilm Fujinon GF 50mm f/3,5 R LM WR är ett normalobjektiv med Fujifilm GF fattning och har en maximal bländaröppning på f/3,5 och den låga vikten på endast 490g i kombination med objektivets kompakta ”pancake-design” gör att det passar utmärkt till ögonblicksbilder, reportage och gatufoto.

Fördelar

  • Mycket kompakt tack vare “pancake-designen”
  • Vädertätat på 10 punkter och tål damm, smuts, väta samt låga temperaturer
  • Snabb linjär autofokus
  • Väger endast 335 gram

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn