2020-09-03

Fujifilms mest ljusstarka objektiv någonsin

Fujifilm har nått en milstolpe i sin objektivtillverkning med nya XF 50mm f/1,0 – deras ljusstarkaste objektiv någonsin. Det är också det första objektivet som har tillverkats med autofokus med ett bländarvärde på 1,0 för spegellösa kameror. Utöver den vassa autofokusen är objektivet vädertätat på elva olika ställen för att stå emot damm och fukt.


banner_news_fuji50_f1_R_WR.jpg

Fujis nya 50mm f/1,0 R WR är med sin stora bländare ett utmärkt porträttobjektiv. Med sina nio rundade bländarlameller får du mjuk och fin bakgrundsoskärpa, som separerar ditt motiv från bakgrunden och ger ett tredimensionellt djup i dina bilder. Skulle du hellre vilja ta med objektivet ut på gatorna går det självklart också bra – den skarpa optiken kommer leverera riktigt detaljrika bilder.

Ett objektiv med så stor bländare som f/1,0 ger ett väldigt kort skärpedjup, och då är det viktigt att ditt motiv verkligen är i fokus. Fujifilm har därför försett objektivet med en ny fokusring som är åtta gånger mer precis än något tidigare XF-objektiv. Den går att rotera i 120 grader, och i kombination med "focus peaking" i din Fuji-kamera får du både god kontroll och hög precision när du fokuserar manuellt.

XF 50mm f/1,0 öppnar upp nya möjligheter för fotografering i svåra ljusförhållanden. Den stora bländaren låter dig fota med lägre ISO-värden, och på så sätt få klarare och mer detaljerade bilder i mörka miljöer som annars är svåra att fotografera i. De tidigare XF-objektiven med bländare på 1,4 har gjort det möjligt att använda din autofokus vid -6 i exponeringsvärde, men med nya f/1,0 får du ett helt stegs skillnad på upp till -7 i exponeringsvärde vilket ökar din flexibilitet ännu mer.

Förbeställ nya Fujinon XF 50mm f/1,0 redan idag för att vara först i kön när den landar på vårt lager! Du bokar den enkelt genom nedanstående produktsida. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@scandinavianphoto.se eller 0770-77 11 00.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn