2020-01-07

Fyra nyheter från Nikon!

Nikon utvidgar sitt sortiment med fyra nya produkter. Två nya kameramodeller samt två nya teleobjektiv.


Två nya kameramodeller och två telezoomobjektiv

Nikon utökar sitt sortiment med hela fyra nya produkter. 

Nikon D780 – Det bästa av två världar

Nikon D780 har fått det bästa av två världar, ett hybrid-AF-system som ger dig möjlighet att fotografera med fasdetekterande AF via sökaren eller så kan du använda samma AF-system som ärvts från Nikon Z6 i liveview-läget. Detta ger dig en stor flexibilitet och ger dig en kombination av egenskaper av traditionell- och spegellös systemkamera.

Coolpix P950 – Superzoom-kamera för skarpa bilder oavsett avstånd

Coolpix P950 är en kompaktkamera med imponerande 83x optisk zoom och möjlighet till att fotografera närbilder samt filma i 4K. Kameran är en uppdatering av föregångaren Coolpix P900 och är perfekt för dig som är djur- eller fågelfotograf eller fotograferar natthimmeln. Kamerans objektiv är försett med en ljusstyrka på f/2,8 vilket ger skarpa bilder även i inzoomat läge och sämre ljusförhållanden.

Nikon AF-S NIKKOR 120-300mm f/2,8E FL ED SR VR – Telezoom med konstant bländare

Nikon AF-S NIKKOR 120-300mm f/2,8E är ett flexibelt zoomobjektiv med bildkvalitet och AF-prestanda som kan konkurrera med fast optik. Den elektromagnetiskt styrda, konstanta bländaren på f/2,8 genom hela räckvidden ger dig suverän bildkvalitet och separation genom hela zoomomfånget. Tillsammans med den utmärkta vibrationsreduceringen (VR) får du god prestanda även i dunklare ljus.

Nikon NIKKOR Z 70-200mm f/2,8 VR S – Ljusstarkt och kompakt teleobjektiv till Nikon Z

Nikon NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S är ett objektiv men en mycket populär brännvidd som passar perfekt till porträtt, bröllop och journalism, sport och landskapsfotografering. Zoomomfånget tillsammans med den höga ljusstyrkan, bildkvaliteten och bildstabilisatorn gör det till ett mycket mångsidigt objektiv med maximal bildkvalitet.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn