2020-01-07

Fyra nyheter från Nikon!

Nikon utvidgar sitt sortiment med fyra nya produkter. Två nya kameramodeller samt två nya teleobjektiv.


Två nya kameramodeller och två telezoomobjektiv

Nikon utökar sitt sortiment med hela fyra nya produkter. 

Nikon D780 – Det bästa av två världar

Nikon D780 har fått det bästa av två världar, ett hybrid-AF-system som ger dig möjlighet att fotografera med fasdetekterande AF via sökaren eller så kan du använda samma AF-system som ärvts från Nikon Z6 i liveview-läget. Detta ger dig en stor flexibilitet och ger dig en kombination av egenskaper av traditionell- och spegellös systemkamera.

Coolpix P950 – Superzoom-kamera för skarpa bilder oavsett avstånd

Coolpix P950 är en kompaktkamera med imponerande 83x optisk zoom och möjlighet till att fotografera närbilder samt filma i 4K. Kameran är en uppdatering av föregångaren Coolpix P900 och är perfekt för dig som är djur- eller fågelfotograf eller fotograferar natthimmeln. Kamerans objektiv är försett med en ljusstyrka på f/2,8 vilket ger skarpa bilder även i inzoomat läge och sämre ljusförhållanden.

Nikon AF-S NIKKOR 120-300mm f/2,8E FL ED SR VR – Telezoom med konstant bländare

Nikon AF-S NIKKOR 120-300mm f/2,8E är ett flexibelt zoomobjektiv med bildkvalitet och AF-prestanda som kan konkurrera med fast optik. Den elektromagnetiskt styrda, konstanta bländaren på f/2,8 genom hela räckvidden ger dig suverän bildkvalitet och separation genom hela zoomomfånget. Tillsammans med den utmärkta vibrationsreduceringen (VR) får du god prestanda även i dunklare ljus.

Nikon NIKKOR Z 70-200mm f/2,8 VR S – Ljusstarkt och kompakt teleobjektiv till Nikon Z

Nikon NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S är ett objektiv men en mycket populär brännvidd som passar perfekt till porträtt, bröllop och journalism, sport och landskapsfotografering. Zoomomfånget tillsammans med den höga ljusstyrkan, bildkvaliteten och bildstabilisatorn gör det till ett mycket mångsidigt objektiv med maximal bildkvalitet.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.