2020-09-16

GoPro Hero9 Black – Stabil actionvideo i 5K

Med Hero9 Black så fördubblar GoPro upplösningen på sin populära actionkamera till hela 23,6 megapixel och introducerar för första gången video i högupplösta 5K! Med sina dubbla displayer blir det också lättare för dig att vara både framför och bakom kameran. Tillsammans med bildstabiliseringen HyperSmooth 3.0 är detta GoPros kraftfullaste actionkamera hittills.


5K-video och bilder i 20 megapixel

Mer kraft, bättre skärpa och mer stabilitet. Med Hero9 Black så fördubblar GoPro upplösningen till hela 23,6 megapixel och introducerar för första gången 5K-video i sin populära actionkamera. Med video i 5K så får du direkt stora möjligheter i din videoproduktion och en detaljnivå du inte sett tidigare. 5K-upplösningen gör det möjligt för dig att antingen leverera video med enorm detalj, eller funktionen att kunna zooma in i din video om du redigerar i 4K eller 1080p.

Smooth? HyperSmooth!

HyperSmooth är bildstabiliseringen med horisontutjämning som finns i GoPros senaste actionkameror – och är förbättrad i Hero9 Black jämfört med tidigare kameror. Det gör att du kan fästa kameran på din cykelhjälm, susa ner för backarna och ändå komma hem med en mjuk video utan större skakningar i bilden. Ett fantastiskt verktyg för att kunna producera actionspäckade videos av hög kvalitet!

Dubbla skärmar fördubblar kreativiteten

Kameran gör det också lättare för dig att vara både framför och bakom, med sina dubbla displayer. Den bakre skärmen har stöd för touch och ger med detta en snabb och intuitiv kontroll.

Ge dina actionvideos en professionell look med GoPro-mods

Tillsammans med Hero9 Black kommer också ett par nya tillbehör som kommer att ge dig ännu fler kreativa möjligheter. Alla tillbehör är anpassade efter Hero9 Black och kamerans nya formfaktor.

  • Media Mod
    • Utöka funktionaliteten i kameran genom att koppla in externa mikrofoner och skicka vidare din video via HDMI
  • Max objektivmodul
    • Fånga allt. Med modulen Max får du riktigt mycket vidvinkel, en låst horisontutjämning och avancerad bildstabilisering
  • Light Mod (för Hero9 Black & Hero8 Black)
    • Belysningsmodulen Light Mod låter dig framhäva objektivet och är perfekt när du vill spela in dig själv med bra ljussättning

Utöka funktionaliteten ytterligare med smarta tillbehör till din Hero9 Black!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn