Grand Opening Helsinki

Scandinavian Photo öppnar i Helsingfors!

Snart öppnar vi och hos oss finns allt du behöver för fotografering, contentskapande, redigering och streaming. Vi har den senaste tekniken från populära varumärken med allt från kameror, objektiv och drönare till datorer, ljudutrustning och belysning. Våra experter hjälper dig gärna att hitta rätt – och vi bjuder självklart på kaffe!

Skapa ett konto redan nu för att ta del av vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad inför butiksöppningen, exklusiva erbjudanden, nyheter och massvis med inspiration.

Sidan uppdateras löpande med ny information.

Vinn teknik värde 2 175€

Nu tävlar vi ut ett komplett paket för contentskapande! I paketet ingår Canon EOS R, Canon RF 50mm f/1,8 STM, Benro Travel Aero 2, Lexar 128 GB minneskort och sp.tech BP-1 Backpack, till ett totalt värde av 2 175 €.

Läs mer på vårt nya Instagramkonto @scandinavianphoto_fi

Hitta till butiken

Vi finns i centrala Helsingfors på Uudenmaankatu 16, i närheten av Bulevardi. Du tar dig enkelt hit med kollektivtrafik och för dig som kör bil finns det parkeringsplatser nära butiken. Välkommen till Scandinavian Photo – din teknikbutik för kreativt skapande.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.