2021-12-06

Native Instruments - nytt varumärke hos SP

Native Instruments är en utvecklare, tillverkare och leverantör av både mjukvara och hårdvara för musikproduktion, ljuddesign, DJ's och scenframträdande. Företaget grundades 1996 i Berlin, Tyskland när de utvecklade Generator, en synthmjukvara som lade grunden för deras mjukvarupaket som finns än idag. Idag finns Native Instruments världen över och nu kan du köpa deras produkter här hos oss på SP. Läs mer och se vilka produkter som passar dig och din uppsättning här.


NI_Logo_full.jpg

MIDI-keyboard

Bland hårdvaran från Native Instruments är deras MIDI-keyboard som ett fysiskt komplement till deras egen eller tredjeparts mjukvara som tex. Garageband, Logic och Cubase. De har tagit fram ett antal modeller som de kallar Komplete Kontrol i olika serier; från den minsta M32 till A-serien upp till det fullstora Komplete Kontrol S88 med 88 tangenter, vilket är lika många som ett vanligt piano. Samtliga MIDI-keyboards ansluts till din dator via MIDI eller USB och används ihop med medföljande mjukvara.

Externa ljudkort

Native Instruments erbjuder tre olika audio interface med ett stort utbud av inspelningsalternativ. Komplete Audio 1 Komplete Audio 2 ger dig två kanaler men med olika anslutningsmöjligheter för att spela in sång, gitarr och andra linjesignaler du kan behöva på din låt. Dessa produkter kommer med mjukvarupaket så att du snabbt kan komma igång.

I toppen av serien finns Komplete Audio 6, ett 6-kanals premiumljudkort som har alla de möjligheter som Audio 1 och 2, plus en mängd extrafunktioner. Komplete Audio 6 inkluderar dubbla hörlursutgångar, individuella nivåkontroller, 4 ingångar och 2 utgångar, samt utökad anslutning för att skicka MIDI och CV.

Komplete mjukvara

Native Instruments är pionjärer inom mjukvarubaserade syntar. Redan 1996 släppte de sin första produkt Generator som var en mjukvarubaserad modularsynth, som samlade ihop olika musikeffekter och instrumentljud till en bråkdel av priset jämfört med vad som fanns på marknaden vid tillfället. 

De har sedan gjort sig kända för mjukvarupaketet Komplete som samlar ihop olika mjukvarusyntar och musikeffekter till en bråkdel av priset med konceptet - mycket ljud för pengarna. Komplete-serien av syntprogramvara har generösa ljudbibliotek och kan användas stand-alone eller som plugin till programvaror som bla. Garageband, Logic Pro och Cubase.

Se hela vårt sortiment från Native Instruments


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn