2021-03-10

Nikon presenterar ny flaggskeppskamera

Nikon presenterar sin första flaggskeppskamera för Z-mount – Nikon Z9, den mest avancerade modellen Nikon någonsin har släppt. Nikon Z9 är gjord för att klara av kraven hos dagens professionella användare och ger dig en förstklassig prestanda för både video och stillbilder. Nikon Z9 förväntas lanseras någon gång under 2021.


news_banner_Nikon_Z9.jpg

Kommer under 2021

Nikon Z9 blir ett efterlängtat tillskott till Z-mount-familjen och det verkar som att det är en modell som kan ta marknaden med storm. Trots att det inte har kommit så mycket information om kameran ännu har vi fått reda på några viktiga specifikationer.

Nikon Z9

  • Spegellös modell med inbyggt batterigrepp
  • Fullformat CMOS-sensor som är stacked (ger snabb avläsning)
  • Kommer med en ny typ av stark processor 
  • Kan spela in 8K-video
  • Taktiskt placerade knappar och reglage

*OBS – kamerans utseende kan skilja sig från den bilden som finns ovan.

Förhandsboka ditt exemplar redan idag

Du är varmt välkommen att kontakta oss för att lägga en förhandsbokning på Nikon Z9! Lanseringsdatum och pris är inte satt ännu. Säljstart är planerad till hösten 2021.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn