2020-02-12

Nikon släpper D6 och två objektiv

Nikon släpper idag sitt nya flaggskepp, Nikon D6, som är en vidareutveckling av Nikon D5. Den nya kameran har snabbare seriebildstagning och extremt snabb autofokus. Det är inte slut på nyheter här då Nikon även stärker sitt spegellösa kamerasystem med två nya objektiv, ett superzoomobjektiv och ett ljusstarkt fast vidvinkelobjektiv.


Nikon D6 – snabb seriebildstagning och extremt snabb autofokus

Nikon D6 är konstruerad för att tåla riktigt tuffa miljöer oavsett om du fotograferar i djungeln eller på OS. Kameran har en upplösning på 20.8 megapixlar för att du inte ska få för stora bildfiler. Missa inte en enda bild tack vare den snabba seriebildstagningen på 14 bilder per sekund. Kombinationen av den snabba seriebildstagningen och den extremt snabba autofokusen ger dig en kamera som presterar i alla situationer.

Nikon NIKKOR Z 20mm f/1.8 S – Ljusstarkt och väderskyddat vidvinkelobjektiv

En fast, ljusstark och väderskyddad optik anpassad för Nikon Z. Med en fast brännvidd på 20mm kan du fotografera landskap med vida vyer och och tack vare ED-glas och asfäriska linselement får du en hög skärpa genom hela bilden. Objektivet har en bländare f/1,8 vilket gör att det presterar bra även i sämre ljusförhållanden.

Nikon NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR – Ultrakompakt telezoomobjektiv till Nikon Z

Vidvinkeltelezoom-objektiv, Nikon NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR, från Nikon som med sin kompakta design definitivt blir din bästa kompis på resan. Tack vare den integrerade vibrationsreduceringen kan du hålla upp till 4,5 gånger högre slutartid och verkligen fånga detaljerna i de allra mörkaste ögonblicken. Objektivet har även en ARNEO-beläggning som skyddar mot ghost-effekter och linsöverstrålning samt ett flourskikt som stöter bort damm, smuts och fukt.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.