2020-02-12

Nikon släpper D6 och två objektiv

Nikon släpper idag sitt nya flaggskepp, Nikon D6, som är en vidareutveckling av Nikon D5. Den nya kameran har snabbare seriebildstagning och extremt snabb autofokus. Det är inte slut på nyheter här då Nikon även stärker sitt spegellösa kamerasystem med två nya objektiv, ett superzoomobjektiv och ett ljusstarkt fast vidvinkelobjektiv.


Nikon D6 – snabb seriebildstagning och extremt snabb autofokus

Nikon D6 är konstruerad för att tåla riktigt tuffa miljöer oavsett om du fotograferar i djungeln eller på OS. Kameran har en upplösning på 20.8 megapixlar för att du inte ska få för stora bildfiler. Missa inte en enda bild tack vare den snabba seriebildstagningen på 14 bilder per sekund. Kombinationen av den snabba seriebildstagningen och den extremt snabba autofokusen ger dig en kamera som presterar i alla situationer.

Nikon NIKKOR Z 20mm f/1.8 S – Ljusstarkt och väderskyddat vidvinkelobjektiv

En fast, ljusstark och väderskyddad optik anpassad för Nikon Z. Med en fast brännvidd på 20mm kan du fotografera landskap med vida vyer och och tack vare ED-glas och asfäriska linselement får du en hög skärpa genom hela bilden. Objektivet har en bländare f/1,8 vilket gör att det presterar bra även i sämre ljusförhållanden.

Nikon NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR – Ultrakompakt telezoomobjektiv till Nikon Z

Vidvinkeltelezoom-objektiv, Nikon NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR, från Nikon som med sin kompakta design definitivt blir din bästa kompis på resan. Tack vare den integrerade vibrationsreduceringen kan du hålla upp till 4,5 gånger högre slutartid och verkligen fånga detaljerna i de allra mörkaste ögonblicken. Objektivet har även en ARNEO-beläggning som skyddar mot ghost-effekter och linsöverstrålning samt ett flourskikt som stöter bort damm, smuts och fukt.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn