Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

2020-02-12

Nikon släpper D6 och två objektiv

Nikon släpper idag sitt nya flaggskepp, Nikon D6, som är en vidareutveckling av Nikon D5. Den nya kameran har snabbare seriebildstagning och extremt snabb autofokus. Det är inte slut på nyheter här då Nikon även stärker sitt spegellösa kamerasystem med två nya objektiv, ett superzoomobjektiv och ett ljusstarkt fast vidvinkelobjektiv.


Nikon D6 – snabb seriebildstagning och extremt snabb autofokus

Nikon D6 är konstruerad för att tåla riktigt tuffa miljöer oavsett om du fotograferar i djungeln eller på OS. Kameran har en upplösning på 20.8 megapixlar för att du inte ska få för stora bildfiler. Missa inte en enda bild tack vare den snabba seriebildstagningen på 14 bilder per sekund. Kombinationen av den snabba seriebildstagningen och den extremt snabba autofokusen ger dig en kamera som presterar i alla situationer.

Nikon NIKKOR Z 20mm f/1.8 S – Ljusstarkt och väderskyddat vidvinkelobjektiv

En fast, ljusstark och väderskyddad optik anpassad för Nikon Z. Med en fast brännvidd på 20mm kan du fotografera landskap med vida vyer och och tack vare ED-glas och asfäriska linselement får du en hög skärpa genom hela bilden. Objektivet har en bländare f/1,8 vilket gör att det presterar bra även i sämre ljusförhållanden.

Nikon NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR – Ultrakompakt telezoomobjektiv till Nikon Z

Vidvinkeltelezoom-objektiv, Nikon NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR, från Nikon som med sin kompakta design definitivt blir din bästa kompis på resan. Tack vare den integrerade vibrationsreduceringen kan du hålla upp till 4,5 gånger högre slutartid och verkligen fånga detaljerna i de allra mörkaste ögonblicken. Objektivet har även en ARNEO-beläggning som skyddar mot ghost-effekter och linsöverstrålning samt ett flourskikt som stöter bort damm, smuts och fukt.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp med att hitta rätt utrustning och mjukvara för dina behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.se, 0770-771100 eller genom att besöka oss i någon av våra butiker i Stockholm, Mölndal och Malmö. Missa inte heller vår inspirationssida där du kan hitta mer inspiration och produkttips som hjälper dig att bli ännu bättre på att skapa häftiga bilder och videos.

Lycka till!

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.