2019-05-08

Nyhet! Canon RF 85mm f/1,2L USM

Canons 85mm f/1,2L har länge varit bröllop och porträttfotografernas huvudverktyg. Nu kommer Canon RF 85mm f/1,2L USM som ger den klassiska modellen ny teknik och optik för att maximera bildkvaliteten och upplösningen. Säljstart i Juni 2019


Klassiskt porträttobjektiv i ny fattning

Canons EF 85mm f/1,2L II USM har länge varit bröllop och porträttfotografernas huvudverktyg. Canon RF 85mm f/1,2L USM ger den klassiska modellen ny teknik och optisk design för att maximera bildkvaliteten och upplösningen.

Fördelar:

  • Väldigt hög ljusstyrka
  • Blue Spectrum Refractive Optics
  • USM-motor
  • Kontrollring
  • Air Sphere Coating

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.