2019-05-08

Nyhet! Canon RF 85mm f/1,2L USM

Canons 85mm f/1,2L har länge varit bröllop och porträttfotografernas huvudverktyg. Nu kommer Canon RF 85mm f/1,2L USM som ger den klassiska modellen ny teknik och optik för att maximera bildkvaliteten och upplösningen. Säljstart i Juni 2019


Klassiskt porträttobjektiv i ny fattning

Canons EF 85mm f/1,2L II USM har länge varit bröllop och porträttfotografernas huvudverktyg. Canon RF 85mm f/1,2L USM ger den klassiska modellen ny teknik och optisk design för att maximera bildkvaliteten och upplösningen.

Fördelar:

  • Väldigt hög ljusstyrka
  • Blue Spectrum Refractive Optics
  • USM-motor
  • Kontrollring
  • Air Sphere Coating

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn