2022-11-02

Nyhet! Canon EOS R6 Mark II

Canon presenterar EOS R6 Mark II där de utvidgar det banbrytande EOS R-systemet och kan nu erbjuda serietagning med upp till 40 bilder per sekund, enastående autofokusering i svagt ljus och inspelning av 6K RAW/4k-video. EOS R6 Mark II är den senaste modellen i serien för hybridkreatörer, har den innovativa RF-fattningen och omdefinierar de standarder som sattes av EOS R6. Här höjs ribban både för stillbilder och filmsekvenser med en unik blandning av klassledande prestanda, hisnande hastighet, stabilitet och professionella videoinspelningsfunktioner. Förväntad leveransstart i början av december. Läs mer och förhandsboka här!


Oöverträffad skärpa

EOS R6 Mark II använder samma DIGIC X-processorteknik som i EOS R5, EOS R6 och den eftertraktade EOS-1D X Mark III. Kameran har en ny 24,2 megapixels CMOS-sensor och stöder nästa generations lovordade Dual Pixel CMOS AF II – där hastighet och tillförlitlighet tas till oöverträffade nivåer. EOS R6 Mark II kan spåra motiv och hålla dem kvar i skarp fokus när de rör sig i bilden även om en person vänder sig bort under ett ögonblick, fortsätter spårningen av huvudet, och om huvudet inte syns kommer kameran att spåra personens kropp.

Extremt effektiv bildstabilisering

EOS R6 Mark II har världens mest effektiva bildstabiliseringsprestanda, med en bildstabilisering på upp till 8 steg. Via kombinerad optisk och inbyggd bildstabilisering kan kameran ta långa exponeringar handhållet med extrem klarhet och skärpa. Fotograferna kan också fånga stämningen oavsett förhållanden och fokusera skakningsfritt i ljusförhållanden så svaga som -6,5EViv med möjlighet att fotografera upp till ISO 102 400.

Bemöta efterfrågan med förbättrad videokapacitet

EOS R6 Mark II använder hela sensorns bredd och är den enda kameran i sin klass som kan spela in 4K 60p UHD, med samtidig Dual Pixel CMOS AF II-fokusering. All 4K-inspelning skapas genom översampling av sensorns 6K-utgång och resulterar i storartad bildkvalitet. För oberoende filmmakare som vill ha ännu högre prestanda tar EOS R6 Mark II 6K RAW via sin HDMI-utgång, som kan spelas in på en Atomos Ninja V+ i ProRes RAW. Det här ger mer detaljer och möjlighet att justera parametrar som vitbalans i efterbearbetningen. EOS R6 Mark II har även en förbättrad kretsdesign för längre inspelningstider – mer än 40 minuter översamplad 4K 60p-inspelning eller upp till 6 timmar i 4K 30p, beroende på omgivande temperatur, utrymme på minneskortet och batteritid. Tidigare var maximal inspelningstid 29,59 minuter.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn