2019-10-30

Nyhet! Loupedeck släpper ny redigeringskontroll!

En ny redigeringskontroll från Loupedeck är äntligen här! Loupedeck Creative Tool (CT) är redigeringskontrollen för dig som vill släppa lös din kreativitet och effektivisera varje del i din redigeringsprocess, oavsett om det gäller bild, video eller ljud. Det är en kraftfull kontrollpanel som bland annat tillåter dig att skapa arbetsytor med funktioner som används regelbundet, välja och anpassa dina verktyg och växla mellan programvaror - allt utifrån ett och samma gränssnitt.


Loupedeck_CT Banner1.jpg

Arbetsflöde anpassat efter din redigering

Med Loupedeck CT får du möjligheten att anpassa varje steg i din redigeringsprocess. Med kontrollens knappar, pekskärm och hjul kommer du enkelt åt funktioner och verktyg som du ofta använder. Du kan skapa ett obegränsat antal personliga arbetsytor, som passar ditt arbetsflöde vid varje specifikt projekt. Det här gör att du alltid har kontroll på din redigering och leverera en slutprodukt i hög kvalitet.

En redigeringskonsol i portabel premiumdesign

Loupedeck CT gör det enkelt att redigera var du än befinner dig. Den har en tilltalande portabel och lätt konstruktion tillsammans med en avtagbar USB-kabel, vilket gör den smidig att bära med sig när du är på språng. Den är tillverkad i ett aluminiumhölje, har bakgrundsbelysta LED-knappar och pekskärm samt kullager i maskinkvalitet, vilket ger en professionell användarupplevelse.

Loupedeck banner2.jpg

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn