2019-06-19

Nyhet! Olympus MC-20 och V 3.0 till EM1 Mark II

Nyhet! Idag lanserar Olympus MC-20, en 2x telekonverter för användning med M.Zuiko Digital ED 300mm f/4 IS PRO och ED 40-150 F/2,8 PRO samt en ny mjukvara till Olympus OM-D E-M1 Mark II med stora förbättringar i autofokusprestanda och bildkvalitet.


Olympus MC-20

Den nya M.Zuiko Digital 2x Telekonvertern MC-20 fördubblar brännvidden hos objektivet och erbjuder utmärkt portabilitet samt Olympus omtyckta vädertätning. MC-20 kan användas med objektiven M.Zuiko Digital ED 300mm F4.0 IS PRO och ED 40-150mm F2.8 PRO och kommer även vara kompatibel med objektivet ED 150-400mm F4.5 TC1.25x IS PRO som är under utveckling. MC-20 är tillgänglig från början av juli.

OM-D E-M1 Mark II V 3.0

  • De senaste autofokusfunktionerna, som C-AF centrumprioritering vilket ger mycket exakt spårning av rörliga motiv, ny grupp med 25 punkter samt C-AF+MF som låter användaren växla till MF från C-AF.
  • Med hjälp av autofokusalgoritmen från OM-D E-M1X har AF-precisionen för stillastående motiv i läget S-AF förbättrats för olika motiv jämfört med version 2.3 av den fasta programvaran för OM-D E-M1 Mark II. Aktiv användning av information från den fasavkännande AF-sensorn av onchip-typ förbättrar AF-prestandan ytterligare vid filmning.
  • AF-gränsen vid dåligt ljus är nu -6.0 EV (ISO 100-ekvivalent för S-AF) när ett F1.2-objektiv används, vilket möjliggör exakt fokusering både i mörka miljöer och på motiv med dålig kontrast.
  • Brus vid hög ISO-känslighet har förbättrats ca 1/3 steg jämfört med version 2.3.
  • Låg ISO-bearbetning (detaljprioritet) har lagts till för högre upplösning vid fotografering med låg ISO-känslighet.
  • USB RAW-dataredigering stöds nu för mycket snabbare RAWbearbetning med bildredigeringsprogrammet Olympus Workspace.

Ladda hem Firmwareuppdateirng Version 3.0

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn