Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Telekonverter MC-20 M.Zuiko Digital 2x

Olympus Telekonverter MC-20 M.Zuiko Digital 2x

Artikelnummer: 1044725
4 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Telekonverter MC-20 M.Zuiko Digital 2x
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
4 918 SEK

2x telekonverter till Olympus

När du använder MC-20 tillsammans med något av de kompatibla objektiven så ökas brännvidden med det dubbla samt att närgränsen kortas ner. Telekonvertern fungerar utmärkt till fågelfoto, safari, insekter och andra tillfällen där du behöver lite extra räckvidd.

Kompatibel med:

  • M.Zuiko Digital ED 300mm F4.0 IS PRO - Motsvarar 1200mm. Närgräns 0,73 m
  • M.Zuiko Digital ED 40-150mm F2.8 PRO - Motsvarar 160 - 600mm. Närgräns 1,43 m
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.