Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12mm f/2,0 svart
Artikelnummer: 1014111

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12mm f/2,0 svart

M.ZUIKO DIGITAL ED 12mm f/2,0 svart

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Motsvarar 24 mm
  • Hög ljusstyrka
  • AF/MF-omkopplare med avståndsskala
7 890 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Olympus AF 12/2,0 ED Zuiko Digital Micro 4/3
Förutom att ta landskapsbilder med optiskt klarhet och skärpa så kan den även användas i miljöer med svag belysning, där blixtar eller stativ antingen inte är tillåtna eller praktiska. Trots att den är så liten levererar den otrolig kvalitet och den har en max bländare på 2.0. Det finns en snapshots-mekanism som aktiveras enkelt genom att dra bak fokusringen, med avstånd och skärpedjup-indikatorer som låter dig fokusera utan att titta på kameraskärmen. En annan finurlig uppfinning är Zero (Zuiko Extra-Low Reflection Optical) coating som halverar distraherande och oönskade reflektioner i bilderna jämfört med traditionell coating.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.