Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Leica DG Summilux 12mm f/1,4 ASPH

Panasonic Leica DG Summilux 12mm f/1,4 ASPH

Artikelnummer: 1027635
  • Ljusstarkt vidvinkelobjektiv motsvarande 24 mm.
  • Passar utmärkt för nattfotografering, landskap, stadsmiljöer och inomhus.
  • Vädertätat samt tyst och snabb autofokus.
12 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Ljusstark vidvinkeloptik till Micro 4/3

Panasonic DG Summilux 12mm f/1,4 ASPH är ett smidigt och robust vidvinkelobjektiv med vädertätad design för tuffare förhållanden. Fota snygga gruppfoton, event och naturbilder med en brännvidd motsvarande 24mm med Micro 4/3. Tack vare den niobladiga bländaren på f/1,4 fungerar objektivet även utmärkt för inomhusfotografering och levererar bilder med snygg bokeh.

  • Ljusstarkt med största bländare på f/1,4
  • Brännvidd motsvarande 24 mm med Micro 4/3-sensorer
  • Robust stänk-och dammtät design
  • Inre fokusering och stegmotor för mjuk och tyst fokusering

Vädertätad konstruktion

DG Summilux 12mm f/1,4 ASPH har en elegant och robust design som står emot på vattenstänk och damm. Detta gör att den passar perfekt med Panasonics Lumix-G-kameror och klarar av även tuffare fotograferingsförhållanden.

Optisk prestanda

Linssystemet består av 15 element i 12 grupper med två asfäriska linser, två UED-linser (Ultra Extra-low Dispersion) och en och en ED-lins (Extra-low Dispersion). Dessa reducerar effektivt sfärisk aberration och distorsion, samtidigt som de ger dina bilder hög upplösning från mitten ända ut i kanterna och minimerar "flare"/ överstrålning och skuggor. Du får på så sätt skarpa bilder med hög kontrast även vid maximal bländare. Detta är speciellt användbart vid nattfotografering samt fotografering i sämre ljusförhållanden.

Jämn och tyst autofokus

Objektivet är utrustat med en inre fokusering och stegmotor som gör fokuseringen mjuk och tyst både vid fotografering och filmning. Dessutom är det utrustat med bländarring och omkopplare för AF/MF för snabb kontroll.

DG Summilux 12mm f/1,4 ASPH  levereras med:

  • Motljusskydd
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.