Panasonic Leica DG Summilux 12mm f/1,4 ASPH
Panasonic Leica DG Summilux 12mm f/1,4 ASPH
Artikelnummer: 1027635

Panasonic Leica DG Summilux 12mm f/1,4 ASPH

Leica DG Summilux 12mm f/1,4 ASPH

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Ljusstarkt vidvinkelobjektiv motsvarande 24 mm.
  • Passar utmärkt för nattfotografering, landskap, stadsmiljöer och inomhus.
  • Vädertätat samt tyst och snabb autofokus.
15 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Ljusstark vidvinkeloptik till Micro 4/3

Panasonic DG Summilux 12mm f/1,4 ASPH är ett smidigt och robust vidvinkelobjektiv med vädertätad design för tuffare förhållanden. Fota snygga gruppfoton, event och naturbilder med en brännvidd motsvarande 24mm med Micro 4/3. Tack vare den niobladiga bländaren på f/1,4 fungerar objektivet även utmärkt för inomhusfotografering och levererar bilder med snygg bokeh.

  • Ljusstarkt med största bländare på f/1,4
  • Brännvidd motsvarande 24 mm med Micro 4/3-sensorer
  • Robust stänk-och dammtät design
  • Inre fokusering och stegmotor för mjuk och tyst fokusering

Vädertätad konstruktion

DG Summilux 12mm f/1,4 ASPH har en elegant och robust design som står emot på vattenstänk och damm. Detta gör att den passar perfekt med Panasonics Lumix-G-kameror och klarar av även tuffare fotograferingsförhållanden.

Optisk prestanda

Linssystemet består av 15 element i 12 grupper med två asfäriska linser, två UED-linser (Ultra Extra-low Dispersion) och en och en ED-lins (Extra-low Dispersion). Dessa reducerar effektivt sfärisk aberration och distorsion, samtidigt som de ger dina bilder hög upplösning från mitten ända ut i kanterna och minimerar "flare"/ överstrålning och skuggor. Du får på så sätt skarpa bilder med hög kontrast även vid maximal bländare. Detta är speciellt användbart vid nattfotografering samt fotografering i sämre ljusförhållanden.

Jämn och tyst autofokus

Objektivet är utrustat med en inre fokusering och stegmotor som gör fokuseringen mjuk och tyst både vid fotografering och filmning. Dessutom är det utrustat med bländarring och omkopplare för AF/MF för snabb kontroll.

DG Summilux 12mm f/1,4 ASPH  levereras med:

  • Motljusskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn