M.Zuiko Digital ED 17mm f/1,2 PRO

Olympus M.Zuiko Digital ED 17mm f/1,2 PRO

Artikelnummer: 1036657
  • Hög ljusstyrka och en brännvidd motsvarande 34 mm
  • Snabb autofokus med AF/MF-omkopplare och avståndsskala
  • Vädertätat design
10 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Beställningsvara

Värdepaket

M.Zuiko Digital ED 17mm f/1,2 PRO
UV-filter Pro Nano HUC 62mm
Stativ C3780TN Combination kolfiber
16 129 SEK
M.Zuiko Digital ED 17mm f/1,2 PRO
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
11 028 SEK

Ljusstarkt vidvinkelobjektiv för landskap och dokumentärfotografering

Objektivets stora bländare, kompakta design, lätta vikt samt att det är damm, smuts och fryståligt gör objektivet till en proffesionell följeslagare även vid de mest krävande sittuationerna.

Objektivets asfärsiska linselement är av ED-DSA-typ (Extra-low Dispersion Dual Super Aspherical) vilket gör att man kan använda färre linselement och på så sätt göra ett mindre och lättare objektiv. Linselementen kompåenserar även för avvikelser som annars är vanliga på vidvinkelobjektiv så som kromatisk aberration, bildförvrängning och färgblödning framförallt i ytterkanten på bilden.

  • Damm, stänk och fryståligt (ner till -10°C)
  • Största bländare f/1,2
  • Snabb och exakt autofokus

Z Coating Nano-teknik

Nano-coatingen minskar spök- och ljuseffekter som annars kan förekomma vid fotografering i motljus.

Fokusering - Snabb och exakt eller helt manuellt

Objektivets autofokus är både tyst och snabb för att du inte ska behöva missa en bild, och i videoläget fokuserar objektivet jämnt och utan ryckningar.
Fokuseringsringen för manuell fokusering sitter framtill på objektivet för att du som fotograf enkelt ska komma åt den även om du använder batterigrepp på din kamera. För att växla mellan manuell- och autofokusering drar du bara fokuseringsringen mot eller från dig så som vi känner igen från tidigare objektiv från Olympus.

Bländare f/1,2

Den stora bländaröppningen låter dig fotografera i miljöer med riktigt dåligt ljus och den hjälper dig att skapa en mjuk och behaglig bokeh. Bokehn övergår mjukt från fokuserat till suddigt vilket ger dig som fotograf ett jämnare och mjukare resultat och det korta skärpedjupet får ditt motiv att sticka ut på ett vackert sätt utan att påverka upplösningen negativt.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.