2023-08-30

Nyhet! Sony A7C II och A7C R

Sony har just tagit kompakt fullformat till nästa nivå med lanseringarna av A7C II och A7C R. Sony A7C II har liknande specifikationer som hos A7 IV men i ett mer kompakt format samtidigt som den är berikad med AI-autofokus från den hyllade A7R V. Sony A7C R kan å andra sidan beskrivas som något av en A7R V i A7C-format. Med imponerande upplösningar på 33 respektive 61 megapixlar och förmågan att filma i 4K 60p, erbjuder Sony två kompakta systemkameror som tilltalar både hobbyfotografer och professionella som kräver kraftfull prestanda i ett smidigt och portabelt kamerahus. I samband av lanseringen av de båda kamerorna passar Sony även på att lansera zoomobjektivet FE 16-35mm f/2,8 GM II. Förväntad leveransstart för kamerorna är vecka 38 medan objektivet förväntas i lager vecka 41.


Sony A7C II – kompakt bärbarhet och utmärkt fullformatskvalitet

Upplev friheten med kompakt bärbarhet och utmärkt fullformatskvalitet med A7C II – en kamera som tänder din kreativitet. Fånga detaljerna i otroliga 33 megapixlar vid stillbildstagning och 4K-inspelning med imponerande dynamiskt omfång i 15 steg. Upplev verklighetstrogna färger och överlägsen bildkvalitet tack vare BIONZ XR-motorn och en avancerad bildbearbetningsalgoritm. Med den intuitiva pekskärmen, den ergonomiska designen och damm- och fukttåligheten ger A7C II dig en smidig fotograferingsupplevelse för hybrida kreatörer som behöver utmärkt kvalitet medan de är ute i farten.

Sony A7C R – kraftfull kamera för otroliga detaljer

Spela in i hög upplösning överallt med A7C R – den ultimata kompaktkameran för otroliga detaljer. Använd fullformatssensorn på 61 megapixlar med AI-bearbetning för exakt spårning i realtid, vilket är någonting som ärvts från våra professionella Alpha-kameror. Spela in på ett bekvämt sätt med den medföljande greppförlängningen, OLED-sökaren, den vridbara LCD-skärmen och den pekkänsliga menyn. Perfekt för professionella eller passionerade gatu-, porträtt- eller landskapsfotografer som är ute efter mesta möjliga bärbarhet med bästa möjliga bildkvalitet.

Sony FE 16–35 f/2,8 GM II

Sony FE 16–35 f/2,8 GM II, det revolutionerande G Master-zoomobjektivet med vidvinkel, som erbjuder oöverträffade optiska prestanda, blixtsnabb autofokus och en kompakt design för krävande fotografer och filmskapare. Omfamna framtiden för bildbehandling med andra generationens G Master-teknik.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn