2023-07-12

Nyhet! Sony lanserar A6700

Frigör din kreativitet som aldrig förr med Alpha 6700 från Sony. Med enastående bildkvalitet som drivs av den nya bakbelysta 26 megapixel-sensorn och AI-driven autofokus för exakt motivigenkänning, har det aldrig varit enklare att ta det perfekta fotot. Kameran är lätt, kompakt och intuitiv så att du kan fokusera på din kreativitet. För dig som också vill filma eller förhöja din vloggingupplevelse finns professionell 4K-inspelning. Sony passar även på att lansera fullformatsobjektivet Sony FE 70–200 mm f/4 G OSS II som är ett nytt G-teleobjektiv med zoom och konstant f4-bländare. Förväntad leveransstart i slutet av juli/början av augusti. Läs mer och förhandsboka nyheterna idag.


Fånga motivens fina detaljer

Frys händelserna i dess fina detaljer, även i svagt ljus, tack vare den nya bakbelysta Exmor R-sensorn på 26 megapixel och BIONZ XR-processorn som utvecklats från professionella Sony Alpha-kameror. Utnyttja avancerad färgåtergivning och flera olika justerbara förinställningar (kreativa utseenden) för att skapa verklighetstrogna bilder eller sätt din egna unika prägel på bilderna. Med ett brett urval av Sony-utvecklade APS-C-objektiv och möjligheten till kontinuerlig bildtagning med imponerande 11 bilder/s, kommer du aldrig mer att missa möjligheten att fånga det perfekta ögonblicket.

Bekymmersfri spårning med AI-driven autofokus

Upplev det enklaste sättet att fokusera på motiv med Sonys AI-drivna autofokusteknik. Med en särskild AI-bearbetningsenhet kan Alpha 6700-kameran från Sony snabbt och med precision fokusera på motiven samt spåra dem över bilden och på avstånd, både vid bildtagning och videoinspelning. Kameran kan även analysera motivets kroppsställning så att motivets ögon aldrig hamnar ur fokus, även när motivet vänder sig om. Funktionen gör att du kan uppnå bästa möjliga inramning i bilden. Växla snabbt mellan flera olika motiv, som personers ögon, djur, fåglar, tåg och insekter, samtidigt som kamerans fokus sömlöst justeras.

Spela in och fota i 4k

Alpha 6700 från Sony har ärvt de bästa funktioner från deras Cinema Line-kameror med 4K-inspelning nedsamplat från 6K-kvalitet på upp till 30p (10-bitars 4:2:2) och slowmotion i 4K på upp till 120p. Med aktiv stabilisering, S-Cinetone/S-Log3-profiler och automatisk AI-driven inramning, är det det perfekta verktyget för att skapa bioliknande material när du vloggar eller skapar content. Få stabilitet i vilken situation som helst med aktivt läge och proffsfunktioner som kompensation för brännviddsförändring, LUT-förhandsgranskning och en snabb videofunktionsmeny.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK