2021-04-21

Nyheter från Apple!

Apple utökar sitt sortiment med fler modeller som har M1-chip. Nyheterna som presenteras är iMac 24 tum och iPad Pro med både 11 och 12,9 tum. De presenterar också en ny version av Apple TV 4K med andra generationens Siri Remote, och dessutom en helt ny produkt på marknaden – AirTag. Läs mer om produkterna här och förhandsboka idag.


news_mainimg_apple.jpg

iMac 24” 4,5K med M1

iMac 24” är en stationär dator som med sin tunna design och sina färgvariationer sticker ut från mängden. Tack vare M1-chippet har Apple kunnat göra en dator på 11,5 mm som dessutom innehåller en kraftfull processor och en avancerad grafikprocessor för video, ljud och spel. Den har en skarp Retina 4,5K-skärm med P3 färgomfång samt en ljusstyrka på 500 nits. Datorn har också ett avancerat ljudsystem med sex högtalare och Dolby Atmos som lyfter filmer och musik till nästa nivå.

iPad Pro med M1

iPad Pro har uppgraderats till något utöver det vanliga. Den är försedd med Apple M1-chip och ger dig en kraftfull portabel enhet som är byggd för att klara av tyngre grafik och höga bildhastigheter. Det strömsnåla chippet ger dig dessutom batteritid som räcker hela dagen. Med en 11 eller 12,9” Retina XDR-skärm med IPS-teknik, stort färgomfång (P3) och låg reflektion får du en klar bild och naturtrogna färger. iPad Pro är också försedd med ett kamerasystem som gör livesändningar och videosamtal till en glädje.

Apple TV 4K (Gen 2)

Apple TV 4K (Gen 2) levererar en hög 4K HDR bildhastighet som ger en mjuk och skarp bild. Tillsammans med Dolby Atomos-ljud får du en tittarupplevelse i världsklass. Se 4K-material från populära streamingtjänster eller eget material och upplev högupplöst media med fantastisk återgivning av färger. Siri Remote (2 Gen.) har en ny pekkompatibel tryckplatta och en yttre skroll-ring vilket gör det enkelt att navigera i menyerna, spellistor och appar som Apple TV+, Netflix eller YouTube.

Apple AirTag

Apple AirTag är en liten och smidig tracker som hjälper dig hålla reda på och hitta dina saker. Häng den i nyckelknippan, lägg den i plånboken, ryggsäcken, laptopväskan eller fäst den på cykeln – via appen Hitta kan du sedan spåra dina prylar. Eller be Siri om hjälp och säg "Siri, hitta min plånbok". Enheten är endast cirka 3 centimeter stor och ansluts enkelt och smidigt till din iPhone eller iPad och via precisionssökning på iPhone 11 och iPhone 12 ser du det exakta avståndet till din AirTag. Batteriet är utbytbart och räcker mer än ett år, och du behöver inte oroa dig ifall din tracker blir blöt – Apple AirTag står emot vatten och damm enligt IP67.

Se hela vårt sortiment från Apple


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.