2019-03-26

Nyhet! Think Tank Retrospective 2.0

Think Tank har lanserat två nya väskserier, Retrospective 2.0 samt Vison. Båda väskserierna är diskreta fotoväskor som kommer i flera olika storlekar, utrustade med trolleyfäste och ett extra lock med blixtlås.


Retrospective

Retrospective är en diskret väska som inte skriker ”kamerautrustning” vid första anblick. Detta tillsammans med smarta funktioner, tåliga material och bra design har gjort Retrospective-serien till en av Think Tanks mest populära väskserie som passar utmärkt till både jobb och vardags! Version 2.0 behåller alla populära egenskaper från ursprungsmodellen, men är uppgraderad på ett par punkter gällande både funktion och detaljer.

Vision

Vision är en smidig axelväska med inbyggt stativfäste, allvädersskydd och trolleyfäste. Väskan rymmer en fullformatskamera med objektiv och passar utmärkt till både jobb och vardags.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.