2019-03-26

Nyhet! Think Tank Retrospective 2.0

Think Tank har lanserat två nya väskserier, Retrospective 2.0 samt Vison. Båda väskserierna är diskreta fotoväskor som kommer i flera olika storlekar, utrustade med trolleyfäste och ett extra lock med blixtlås.


Retrospective

Retrospective är en diskret väska som inte skriker ”kamerautrustning” vid första anblick. Detta tillsammans med smarta funktioner, tåliga material och bra design har gjort Retrospective-serien till en av Think Tanks mest populära väskserie som passar utmärkt till både jobb och vardags! Version 2.0 behåller alla populära egenskaper från ursprungsmodellen, men är uppgraderad på ett par punkter gällande både funktion och detaljer.

Vision

Vision är en smidig axelväska med inbyggt stativfäste, allvädersskydd och trolleyfäste. Väskan rymmer en fullformatskamera med objektiv och passar utmärkt till både jobb och vardags.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.