2023-10-04

Sigma släpper två nya objektiv!

Sigma har precis lanserat två nya objektiv: Sigma 70-200mm f/2,8 DG DN OS Sport till spegellösa fullformatskameror med Sony E eller L-Mount och Sigma 10-18mm f/2,8 DC DN Contemporary till Sony E, L-Mount och Fuji X. Sigma 70-200mm f/2,8 DG DN OS Sport är ett mycket efterlängtat och skarpt telezoomobjektiv med en stor bländare på f/2,8 och en populär och mångsidig brännvidd. Det andra objektivet är Sigma 10-18mm f/2,8 DC DN Contemporary – ett otroligt kompakt vidvinkelobjektiv för APS-C kameror, som passar perfekt för exempelvis landskap, resor och gatufoto. Beräknat leveransdatum för Sigma 10-18mm är 26 oktober. Förhandsboka Sigmas nya objektiv hos oss redan idag!


Idealisk för fotografering av landskap, resor och interiör

Kombinationen av ultravidvinkeln, den portabla storleken och de knivskarpa linserna gör Sigma 10-18mm f/2,8 DC DN Contemporary till det perfekta alternativet för fotografering av landskap, resor, interiörer och gatufoto. Den erbjuder också imponerande videoegenskaper tack vare dess ljusstarka bländare på f/2,8, vilket gör den väl lämpad för användning i miljöer med svagt ljus och skapa ett kort skärpedjup. Den ultravida bildvinkeln är idealisk för handhållen vloggning som kräver att både motivet och omgivningen fångas.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK