2021-05-20

Stilrena väskor från SP TECH

Vi har fått in de tre första väskorna från SP TECH! Väskorna har noga valts ut för att kombinera stilren design, tåligt material och maximal funktion, med en inredning som skyddar all din utrustning. Du kan dessutom ta ur inredningen och använda väskorna som vilken väska som helst. Upptäck våra väskor från SP TECH – finns i lager nu!


Ryggsäck för alla tillfällen

SP TECH BP-1 är en robust ryggsäck, utformad för att rymma mycket utrustning trots sin kompakta design. Ryggsäcken bygger på ett "Grab-and-go"-koncept vilket innebär att du får en praktisk väska med avskalad design, framtagen att fylla de viktigaste funktionerna utan krusiduller – detta är väskan för dig som kreatör, med krav på kvalitet, funktion och flexibilitet.

1050218_100.jpg

Låt axelväskan bli din ständiga följeslagare

Packa ner din mobil-, kamera- och ljudutrustning i SP TECH MB-1 för en sväng ner på stan eller ha den som vanlig snygg axelväska till jobbet, plugget eller ta med på utflykter och promenader. Väskan rymmer exempelvis en kamera, två objektiv och iPad 10,2" samt massor av småprylar.

Väskan är tillverkad i nylon och har vackra läderremmar som med två magnetiska knappar för att du ska kunna öppna och stänga väskan snabbt och ljudlöst. Packa ner dina prylar i en snygg och praktisk väska från SP TECH.

Axelväska för kreatörer på språng

SP TECH SA-1 är en enkel axelväska framtagen för att underlätta för dig vill ta med dina prylar och alltid ha dem redo för användning. Väskan ger din utrustning skydd både vid transport och när du är ute på äventyr. Detta är en mycket praktisk väska som rymmer det viktigaste du behöver ta med dig för ett lyckat äventyr.

1050217_103.jpg


Nyfiken på vårt egna varumärke? Se alla våra produkter från SP TECH här!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.