2021-05-25

Stora nyheter från Panasonic

Nu kommer Panasonic med flera stora nyheter inom sitt fotosegment. De lanserar en efterlängtad uppföljare till Lumix GH5 – Lumix GH5II, en högpresterande systemkamera med fantastiska videoegenskaper. Och som om inte det var nog ger Panasonic oss även information om att de håller på att producera en ny kamera och ett nytt objektiv. Kameran är inget mindre än Lumix GH6, en ny flaggskeppsmodell för G-serien, och objektivet är Leica DG 25-50mm f/1,7. Preliminär säljstart för GH5II är under vecka 26, förbeställ den hos oss nu!


kb_banner_news_lumix_gh5ii.jpg

Panasonic Lumix GH5II – kraftfull systemkamera med fantastiska videoegenskaper

Panasonic Lumix GH5II är uppföljaren från den mycket omtyckta Panasonic Lumix GH5. Den här kameran kommer med en hel del förbättringar som kommer göra det ännu lättare för dig att uppnå perfekta resultat. Lumix GH5II har bland annat bättre bildstabilisering, autofokus och ett 25 % större dynamiskt omfång.

Uppdateringar från GH5

 • Sensorn har en ny AR-coating vilket minskar flaring och ghosting som ger tydligare detaljer
 • Spela in video internt med 4K/60p 4:2:0 10-bit
 • Ny högupplöst 3" tryckkänslig LCD-skärm
 • 25 % större dynamiskt omfång än GH5
 • V-log L är installerad från start
 • Enkel trådlös livestreaming via LUMIX Sync app för din smarta enhet
 • Upp till 6,5-stegs bildstabilisering via Dual I.S 2
 • Ladda och strömförsörj kameran via USB-C medan du använder den
 • Cinelike D2 och Cinelike V2 – ger dina videor en cinematisk känsla
 • DMW-BLK22 batteri levereras med kameran

För att få fullständig information om Panasonic GH5II kan du antingen klicka här eller skrolla ner till produkterna och klicka dig vidare därifrån. 

kb_banner_news_lumix_gh6.jpg

Panasonic Lumix GH6 – kommer i slutet av 2021

Panasonic har även valt att gå ut med information om att de håller på att producera ett tillskott till G-serien. Kameran heter Panasonic Lumix GH6 och kommer att bli Panasonics nya flaggskeppskamera för G-serien. Kameran kommer att bli tillgänglig för försäljning i slutet av 2021. 

Specifikationer GH6

 • Ny micro 4/3-sensor
 • Ny kraftfull processor
 • Höghastighets-video i 10-bit 4K/120p 
 • Obegränsad inspelning av video internt med 4K/60p 4:2:2 10-bit
 • Spela in video i 5,7K/60p med 10-bitars färgdjup

Förhandsboka Panasonic Lumix GH6 hos oss på SP

För att få din leverans så fort som möjligt är du är varmt välkommen att kontakta oss för att lägga en förhandsbokning på Panasonic Lumix GH6. Lanseringsdatum och pris är inte satt ännu. Så fort vi får mer information kommer du att bli informerad om du har anmält ditt intresse.

Panasonic Leica DG 25-50mm f/1,7

Panasonic har inte gett oss mer information om Leica DG 25-50mm f/1,7 mer än att det är under tillverkning. Det vi vet är att objektivet är ljusstarkt med bländare på f/1,7 och kommer motsvara 50-100mm i ett 35-mm format.

Ny firmware till GH5S, G9 och G100

Panasonic meddelar även att de släppt nya firmware-uppdateringar till kameramodellerna GH5S, G9 och G100. För att läsa mer om uppdateringarna och för att ladda ner dem till din kamera kan du klicka dig vidare till Panasonics hemsida.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn