P Filter P064 Center Spot violett

Cokin P Filter P064 Center Spot violett

Artikelnummer: 48296
59 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Framhäv det viktiga i bilden
Ett Center Spot-filter använder du när du vill isolera motivet mot bakgrunden genom att göra bakgrunden lätt suddig och används oftas för bröllopsfotografering, porträtt eller stilleben.

Ju kortare brännvidd du använder desto mer synlig blir skillnaden mellan motiv och bakgrund. För att autofokuseringen ska fungera korrekt rekommenderas centrumvägd fokusering och filtrets effekt gör sig oftast bäst med bländare f/5,6-f/8 vilget ger en tillräckligt suddig övergångszoon.

Ofärgade Center Spot-filter skapar oskärpa runt den centrala delen i bilden på ett helt naturligt sätt, vilket gör motivet mer framträdande i bilden.

Grå och färgade Center Spot-filter fungerar på samma vis som ett ofärgat men ger mer karaktäristisk effekt vid sidan av mittpunkten. Intensiteten och kvaliten på motivetsd belysning betonas och blir mer framträdande.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.